petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu dva duela Serije A.

18h Chievo-SPAL

Jedan rezultatski nebitan meč za oba tima.

Kijevo se već sprema za Seriju B. Od kad su i zvanično ispali kao da su se opustili pa sad igraju nešto bolje. U ovaj meč ulaze nakon dva meča bez poraza,što im se nije dogodilo tokom cele ove sezone. Za ovaj meč nemaju nekih većih promena u ekipi.

Spal je serijom fantastičnih rezultata i to  u periodu kada su igrali protiv najjačih ekipa u ligi obezbedili opstanak. Oni su u tom periodu savladali Romu, Lacio, Juventus, zaista sjajni rezultati. Gledano po statistici oni su među ekipama koje su u najboljoj formi u ligi. Naravno da njima pobeda neće doneti nešto mnogo jer ne mogu ni gore ni dole,ali ove pobede mogu biti dobar zalet za narednu sezonu i pripremu kako treba da igraju.

Predlog: Opušten meč koji bi mogao da donese golove na obe strane.


20:45h Udineze-Inter

Što se tiče borbe za opstanak sve je spalo na dva imena, Empoli i Udineze. Udineze trenutno ima 4 boda više,ali ima i nezgodno gostovanje Intera kojem treba pobeda po svaku cenu. Udineze je u dosta lošoj formi u poslednje vreme, sreća njihova da ni Empoli ne igra ništa bolje. U prošlom kolu su dugo odolevali protiv Atalante, bunker su igrali jer im je i bod bitan,ali ih je Atalanta ipak slomila. Ova sezona je za zaborav što se tiče Udinezea, samo je bitno da opstanu pa će uslediti remont tima. Dodatni problem pred ovaj meč je i broj igrača koji su van stroja. Naime danas u timu Udinezea neće biti Nicholas Opoku, William Troost-Ekong, Seko Fofana, Hidde Ter Avest, Antonin Barak,Valon Behrami i Sammir.

Inter se bori za mesto koje vodi u Ligu Šampiona.U tom karavanu od  6 ekipa Inter je u najboljoj situaciji,ali kiks na jednoj utakmici može značajno da im zakomplikuje tu borbu. Zbog toga im je potrebna pobeda na ovoj utakmici protiv objektivno slabijeg rivala. Problem za Inter je što se oni i ne snalaze baš najbolje u ovakvim mečevima. Naime, nebrojeno puta su prosipali bodove ove sezone na ovakvim utakmicama i jednostavno to sebi ne bi smeli da dozvole i danas.

Predlog: Iako su znali da prosipaju bodove na ovakvim mečevima, vreme je za trijumf ekipe iz Milana.


Tipovi:

Kijevo-SPAL  GG @ 1.90 (0:4)

Udineze-Inter 2 @ 1.70 (0:0)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje