petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Serija A (mečevi od 15h i 18h)

Od 15h na programu je 7 duela u Seriji A. Ukoliko želite da pogledate naš predlog za utakmicu Atalanta – Napoli, možete to učiniti klikom ovde.

Predlog za derbi kola Inter-Roma, ovde.

Bologna-Benevento

Benevento dolazi na ovo gostovanje sa nadom da produže seriju pobeda. Nakon samo jednog osvojenog boda u prvih 18 kola,vezali su dve pobede i sa velikim samopouzdanjem dolaze u Bolonju. Doveli su napadača Masima Kodu i on će predstavljati veliko pojačanje za taj deo tima. Ipak brine činjenica da ove sezone na strani nisu uzeli nijedan bod.

Bolonja ne blista u poslednje vreme, samo jedna pobeda  u 5 kola. Došlo je do sukoba uprave i navijača zbog pokušaja prodaje Simonea Verdija Napoliju,ipak to je propalo i situacija se smirila. Bolonja u ovaj meč ulazi sa moranjem pobede kako bi prekinula lošu seriju.

Lazio-Chievo

Lacio je na furiozan način završio 2017. godinu,iskoristio lošiju formu Rome i došli su do mesta koje vodi u Ligu Šampiona. Sada je pred Simone Inzagijem zadatak da zadrže to mesto. Lacio je druga ekipa po efikasnosti ove sezone sa 48 postignutih golova. Imaju najboljeg strelca lige Imobilea  koji je postigao 20 golova. S obzirom da direktni rivali za poziju na tabeli imaju teške mečeve Lacio bi to morao da iskoristi.

Kijevo dolazi na ovo gostovanje u lošoj formi. Poslednju pobedu su ostvarili krajem oktobra prošle godine. Na gostovanjima su još lošiji osvojili su samo 9 bodova.

Lacio u ovaj meč ulazi bez Radua i Kaiseda, dok je novo pojačanje Kaseres u timu.

Kijevo nema problema sa sastavom.

Sampdoria-Fiorentina

Duel dva tima u totalno različitim formama.

Sampdoria je upala u jako lošu seriju koja je kulminirala porazom od Beneventa. U poslednjih 5 kola ostvarili su samo 1 pobedu, što je malo za tim koji hoće u Evropu. Odlikuje ih snažan domaći teren, gde su mnoge ekipe izgubile bodove.

Fiorentina u ovaj meč ulazi nakon seriju od 9 mečeva u ligi bez poraza. Istina od tih 9 mečeva samo su 3 pobede. Igraju brz,napadački, aktraktivan fudbal.Glavni motori ekipe su Đovani Simeone i Federiko Kieza.

Sampdoriji će nedostajati Sala na ovom meču, dok u Violi nedostaju Astori i Veretout.

Sassuolo-Torino

Sasuolo ovaj meč dočekuje nakon dve  vezane pobede na domaćem terenu (Inter 1-0, Krotone 1-0). Ipak situacija za četu Đuzepea Iachnija nije nimalo bajna jer su na samo 6 bodova od zone ispadanja.

Torino je promenio trenera, doveli su Valtera Mazzarija što je dovelo do pobede nad Bolonjom sa rutinskih 3-0. Svi se nadaju da će Mazzari doneti bolje dane za “ Bikove“. Nekoliko bitnih igrača Torina se dovodi u vezu sa velikim transferima (Barecca i Baselli – Chelsea, Juve, Barsa) i pitanje koliko će oni “ glavama“ u utakmici.

Oba tima imaju problema sa sastavom pred ovaj meč.

Sasuolo u ovu utakmicu ulazi bez Biondinija, Letscherta, Pierinija i Sensija.

Torino ima veće probleme jer će nedostajati Barreca, Lyanco, Ansaldi, Edera, dok je Beloti tek pre par dana krenuo da trenira i pitanje da li će biti u timu.

Udinese-SPAL

Ako je nekome zimska pauza došla u loše vreme onda je to četi Masima Oda.Udineze igra u sjajnoj formi. U seriji su od 6 mečeva bez poraza u ligi, od toga 5 pobeda. Ko bi rekao da će Odo, koji je otpušten prošle sezone iz Peskare, zbog očajne igre, dovesti neki klub u ovakvu poziju. Udineze igra lep, napadački aktraktivan fudbal. Lasagna je u sjajnoj formi 4 gola na 5 mečeva, dok duo Jankto-Barak igra sjajno na sredini terena i “ pakuje “ golove.

Spal nije u nekoj formi, svega jedna pobeda u pet kola i deoba 17tog mesta na tabeli. Nije se ni očekivalo mnogo od tima koji je u Seriji A prvi put posle 50 godina. Njihov cilj je opstanak po svaku cenu,ali ovo nisu mečevi gde će oni tražiti bodove.

Udineze nema problema sa sastavom, dok Spalu nedostaje Marko Borijelo i kapiten Luka Mora.

Verona-Crotone

Duel davljenika. Oba tima su u zoni ispadanja i bodovi sa ovog meča su im preko potrebni.

Verona je u seriji od tri vezana poraza,poslednju pobedu su ostvarili 17tog decembra i to protiv Milana naravno (koga će drugog).Situacija nije nimalo ružičasta i predstoji im velika borba za opstanak.

Situacija nije ništa bolja ni kod njihovog rivala. Krotone takođe ulazi u meč nakon tri vezana poraza . Nisu postigli gol 270 minuta i to posebno brine.

Verona na ovom meču neće moći da računa na suspendovanog Danijela Besu i Kaseresa koji je otišao u Lacio.

U Krotoneu Stefan Simić i  Marko Tumminelo su povređeni na duže vreme.

Od 18h na programu je jedan duel.

Cagliari-Milan

Milan se nada da će 2018. godinu otvoriti na najbolji mogući način. Osokoljeni pobedom u kupu nad Interom pokušaće da dođu do pobede na ovom vrućem gostovanju i tako naprave seriju od dve vezane pobede u gostima.

Kaljari je u dosta lošoj formi, samo jedna pobeda u poslednjih 5 mečeva, tek 5 bodova iznad zone ispadanja. Situacija nije baš dobra,ali ima nade da se izvuku. U prošlom kolu su odigrali sjajan meč na svom terenu,ali su poraženi od Juvea 1-0, nezasluženo. Pokušaće to da isprave protiv Milana. Dijego Lopez još uvek nije ostvario pobedu protiv Milana i pokušaće to u ovom kolu.

Milan nema problema sa sastavom,dok u Kaljariju nedostaje Joao Pedro.

Predlozi za klađenje:

Bologna – Benevento 1 @ 1.70

Lazio – Chievo 1 i D2+ @  1.40

Udinese-SPAL 1 @ 1.80

Ove predloge možete odigrati u kladionici maxbet.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje