petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu 7 duela iz najjače italijanske lige.

Od 12:30h na programu je jedan duel

Verona-Roma

Verona je pobedom na gostovanju Fiorentini u prošlom kolu konačno prekinula crnu seriju od 4 vezana poraza. Sad se lakše diše u taboru Verone. Prošli meč je bio na neki način i ultimatum za trenera,da su tu izgubili verovatno bi došlo do promena na klupi. Sad mnogo opuštenije ulaze u ovaj meč.Verona je doživela velike promene u prelaznom roku.Tim su napustili Pacini, Besa, Caseres, Zuculini,a došli su Jagoš Vuković,Petković, Matos.

Rominoj agoniji nema kraja. Oni su već 7 kola bez pobede i polako padaju na tabeli. Ukoliko ovako nastave neće ni Ligu Šampiona videti sledeće sezone. Euzebio di Frančesko ima težak zadatak pred sobom u narednom periodu. Treba podići formu što pre,jer uskoro dolazi i nokkaut faza Lige Šampiona.Roma na ovom meču neće moći da računa na Patrika Šika.

Mogao bi ovo biti jedan efikasan meč.

Od 15h na programu je 5 duela.

Atalanta-Chievo

Atalanta igra dosta promenljivo u poslednje vreme. Nikako da povežu dva dobra meča. Tokom nedelje su imali težak meč u kupu koji su izgubili od Juventusa 1-0, uz promašen penal.Ipak nema vremena za tugovanje i Gasperinijevi momci moraju što pre da zaborave taj meč. Atalanta važi za ekipu koja dobro igra na svom terenu,ali imaju tri vezana neuspeha u Bergamu i čini se da je vreme da prekinu tu crnu seriju.

Kijevo igra jako loše.U seriji su od 8 mečeva bez pobede. U tih 8 kola osvojili su samo 2 boda i polako tonu na dno tabele. Da stvar bude još gora po njih pobrinuli su se izostanci. Zbog kartona protiv Juventusa u timu neće biti Cacciatorea i Bastiena, dok su povređeni Inglese i Kastro.

Atalanta bi trebalo da dobije ovaj meč.

Bologna-Fiorentina

Oba tima u ovaj meč ulaze nakon poraza u prošlom kolu.Od Bolonje se doduše i nije očekivalo da dobiju na gotovanju u Napolju pa im taj poraz i nije pao teško. Ipak forma nije tako dobra,jer imaju u poslednja 4 kola 3 poraza.

Fiorentina je u mnogo goroj situaciji od Bolonje.Oni su u seriji od 5 vezanih poraza. Situacija je dodatno kulminirala u prošlom kolu kada su poraženi na svom terenu od Verone sa 4-1. Trener Pioli je bio veoma ljut nakon tog poraza i izjavio je da ekipa mora da igra mnogo bolje u narednom periodu, ako hoće da budu u prvih 6. Na ovom meču Fiorentina će biti jača za pojačanje iz Sasuola Falćinelija.

Težak meč za prognoziranje, možda golovi na obe strane.

Cagliari-SPAL

Jako bitan duel za oba tima. Meč između direktnih rivala za opstanak.

Kaljari je u lošoj formi, imaju tek 1 pobedu u poslednjih 5 duela. U prošlom kolu remi sa Krotoneom,očekivali su više sa tog gostovanja. Pobeda im je preko potrebna na ovom meču. Dijego Lopez neće moći da računa na Van der Vila koji je otišao u MSL i Pisacane-a.

Spal je u prošlom kolu bukvalno oteo bod Interu golom u nadoknadi,ali to nije dovoljno. Predstoji im žestoka borba do kraja sezone za opstanak. Biće zanimljivo ko će igrati napad,jer su Borijelo i Konate povređeni.

Biće ovo jedan jako zanimljiv meč.Oba tima idu na pobedu,a odbrane im nisu jače strane. Trebalo bi da bude dosta golova.

Juventus-Sasuolo

Juve je u strašnoj formi. Oni su u seriji od 14 mečeva bez poraza. Na tih 14 mečeva primili su samo jedan jedini gol. Prilično je to impresivan podatak. U toku nedelje su slavili na gostovanju u Bergamu u okviru kupa Italije. Sada se opet okreću ligi. Alegri nema novih izostanak osim duže povređenog Dibale,Howedesa, Kvardada i Koste.

Sasuolo je u seriji od 4 meča bez pobede. U prošlom kolu su ubedljivo poraženi na svom terenu od Atalante i to je dodatno uzdrmalo tim. Doveli su Babakara umesto Falćinelija, videćemo koliko će do da promeni stvari. Berardi nikako da se vrati u formu i to posebno brine jer je on srce tima.

Sve osim pobede Juventusa bilo bi veliko iznenađenje.

Udinese-Milan

Duel bivših saigrača sada trenera. Odo i Gatuzo su zajedno nosili dres Milana,a evo sada će igrati jedan protiv drugog.

Udineze je igrao sjajno do pred kraj 2017 godine. Ta pauza im izleda nije prijala jer su vezali tri meča bez pobede. Ipak pobeda u prošlom kolu nad Đenovom daje nadu da se ekipa vraća u formu. Odova ekipa igra napadački Lasanja  će biti glavna prednja po gol Milana.

Kod Milana je drugačija situacija. Njima je prijala pauza jer su od tad zaređali sa pobedama. U ovaj meč ulaze nakon tri vezane pobede. Te pobede su im donele aktivnu borbu za Evropu,jer ostali konkurenti i ne blistaju toliko. Gatuzo je konačno složio sve kockice i to je Milan kakav su njihovi navijači želeli da vide od početka sezone.

Ovo bi trebalo da bude efikasan meč.Poslednjih 5 od 6 duela je završeno GG.

Od 20:45h na programu je jedan duel

Benevento-Napoli

Komšijski derbi. Ipak ovo je daleko od pravog derbija. Prvi protiv poslednjeg na tabeli.

Benevento je bljesnuo u jednom trenutku i sakupio 7 bodova. Kao da ih je to zadovoljilo i stali su. Doduše nisu stali,nego ih sada protivnici ozbiljnije shvataju jer niko ne želi da prospe bodove protiv Beneventa. Oni u ovaj meč sigurno ulaze opušteno,nemaju šta da izgube. Najubedljiviji poraz ove sezone doživeli su baš od Napolija (6-0 ).Sigurno da je cilj izgubiti sa što manje golova razlike.

Napoli ide ka tituli. S obzirom da im Juve diše za vratom,nemaju prava na kiks. Sve se čini da će duel u Torinu odlučiti šampiona,ali videćemo.Sari neće imat problema sa povredama,tj odsutni su Milik i Gulam,ali već duže vreme.

Sve osim pobede Napolija biće veliko iznenađenje.

Predlozi za klađenje:

Atalanta-Chievo 1  @  1.40

Juventus-Sasuolo  1i2+ @  1.45

Udinese-Milan GG  @  1.80

Benevento-Napoli 2-2 i 2+  @ 1.70

Ukupna kvota je 6.21 

Vaš tiket možete odigrati u kladionici maxbet.

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje