utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Sezonu su otvorili goleadama, ali tradicija ukazuje na neefikasan duel!

Sa početkom od 18 sati po našem vremenu odigraće se utakmica 5. kola islandske Inkasso-deildin lige u kojoj će se susresti Vikingur Olafsvik i Thor Akureyri.

Vikingur Olafsvik se nakon četiri odigrana kola nalazi na poslednjoj, 12. poziciji jer je do sada zabeležio 4 poraza uz 4 postignuta i čak 14 primljenih golova.

Thor Akureyri, sa druge strane, ima skor od 2 pobede i 2 poraza zbog čega u ovom trenutku, sa 6 poena i gol razlikom 10:10, zauzima 7. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Olafsvik – Thor Akureyri (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim okršajima Olafsvika i Thor Akureyrija, interesantan je podatak da ni na jednoj od poslednjih 6 utakmica nismo mogli da vidimo više od dva i manje od jednog gola, odnosno svaki put su bili dobitni tipovi “0-2“ (2,90) i “1-2“ (3,15).

Kao što možemo da primetimo po broju primljenih i postignutih golova (4:14 i 10:10) ove dve ekipe su sezonu započele na veoma efikasan način, pa je ovo možda prava prilika da se taj niz konačno prekine. Šta vi mislite, da li se vredi oslanjati na tradiciju?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje