sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Sigurice dana” – 1. jul 2020.

Mnogi kladioničari zasnivaju svoje tikete samo na siguricama, a najbolji dan za stvaranje takvih tiketa je upravo vikend jer je ponuda široka. Mi ćemo predložiti neko naše viđenje sigurica, ali nećemo garantovati prolaz. Jer da znamo šta prolazi, ne bismo bili na brdovitom Balkanu nego na nekom ovakvom mestu kao što je na slici.

Photo by Sean O. on Unsplash

21:15 West Ham – Chelsea X2 @1,15 (Engleska – Premier League)
Neprepoznatljivo loš Vest Hem, nakon pauze nastavlja da niže poraze. Sa druge strane imamo Čelsi koji je nakon pauze vezao 3 ligaške pobede, a među njima je i trijumf nad Sitijem. Sigurno žele u Evropu, a pobeda Junajteda sinoć dovela ih je do toga da ako večeras izgube, biće na svega +2 boda u odnosu na njih, pa sigurno neće želeti da se to dogodi.

22:15 Sporting – Gil Vicente 1X @1,14 (Portugal – Primeira Liga)
Svedoci smo jako čudnih rezultata u Portugalu nakon pauze, a sinoć je Braga, glavni konkurent Sportinga, poražena, te bi Sporting uz tri boda večeras došao do čak +5 u odnosu na svog rivala ispod. Stoga, očekujemo da domaćin iskoristi to, kao i lošu formu gosta, i dođe makar do boda.

Ukupna kvota: 1.31

Naša ideja:
30.6. – Pogođena kvota 1.39 = 10e * 1.39 = 13.9e
1.7. Ulažemo tih 13.9 e * 1.31 = 18.21e


Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Photo by Sean O. on Unsplash

Povezani članci

3 Komentari

  1. Eto zašto se ne isplati igrati takozvane sigurice. Pravio sam jednom prlikom statistiku na period od dva meseca, od nekih 80 utakmica sa kvotama 1,25 – 1,40 palo je oko polovine utakmica. Mislim da je odnos bio, 44 pogođena para od 83.

    • Slažem se, ima mnogo padova, ali treba gledati malo širu sliku. Kvote nisu uvek merilo i dupla šansa po kvoti 1.25 nije isto što i 1 ili 2 po istoj kvoti, procentualno gledano.

  2. U pravu si. Jedino, nisam mogao da podnesem kada padnem na 1,20 pa sam prestao da igram na to. Manje se sekiram kada padnem na kvotu 2. Mislim da je bolje naći dobar bet value sa kvotom 2 – 2,20 i odigrati singl.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje