utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

„SIGURICE DANA“ – 12. MAJ

Mnogi kladioničari zasnivaju svoje tikete samo na siguricama, a najbolji dan za stvaranje takvih tiketa je upravo vikend jer je ponuda široka. Mi ćemo predložiti neko naše viđenje sigurica, ali nećemo garantovati prolaz. Jer da znamo šta prolazi, ne bismo bili na brdovitom Balkanu nego na nekom ovakvom mestu kao što je na slici.


Veoma je teško pogoditi nešto u poslednje vreme, jer su prvenstva manje više rešena. Danas smo pronašli neke parove koji imaju nekakav takmičarski značaj, pa se nadamo da ćemo imati više sreće nego juče.

Ajntraht iz Frankfurta od 18:00 na svom stadionu dočekuje ekipu Majnca. Nakon razočaravajućeg poraza u Ligi Evrope od Čelsija, Ajntrahtu je ostala sezona i borba za Ligu Šampiona. Imaju sve u svojim rukama i danas „moraju“ do pobede. Na ruku im ide činjenica da je Majnc miran na sredini tabele i da je za njih ovo revijalna utakmica. Još jedna dobra stvar za Ajtraht je činjenica je Majnc ekipa sa jednom od lošijih odbrana u ligi, što znači da Ajtraht neće morati da probija bunker.
Apsoluno must win situacija i mi ćemo poverenje ukazati Luki Joviću i drugovima. Kvota na 1 je 1,55

Drugi par koji nam je zapao za oko je iz portugalske lige. Rio Ave će na svom stadionu dočekati Benfiku u jednom revijalnom meču za njih. Rio Ave je miran u sredini i može da igra za svoju dušu dok bi Benfika ovom pobedom napravila veliki iskorak ka tituli. Trenutna razlika između Porta i njih iznosi 2 boda, a Benfika ima bolji međusobni skor. Dakle ukoliko pobede u sledećem kolu će im biti potrebna nerešena utakmica što je više nego realan scenario. Kvota na pobedu Benfike iznosi 1,29.

Ukupna kvota na ova dva para u kladionici Maxbet iznosi 2.00.

Napominjemo da su ovo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje