petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

„SIGURICE DANA“ – 18. MAJ

Mnogi kladioničari zasnivaju svoje tikete samo na siguricama, a najbolji dan za stvaranje takvih tiketa je upravo vikend jer je ponuda široka. Mi ćemo predložiti neko naše viđenje sigurica, ali nećemo garantovati prolaz. Jer da znamo šta prolazi, ne bismo bili na brdovitom Balkanu nego na nekom ovakvom mestu kao što je na slici.


Bajern Minhen je sebe doveo u poziciju da mora u poslednjem kolu da reševa pitanje šampiona. Imali su sve u svojim rukama u prethodnom kolu, ali su remizirali sa Lajpcigom. Danas im na noge dolazi umorni Ajntraht i sve osim pobede za giganta iz Minhena bi bila katastrofa. Ajtraht već neko vreme ne igra dobro, vidno su umorni i istrošeni pa zaista ne vidimo kako mogu da priprete Bajernu, iako i oni imaju ambicija na ovoj utakmici.
Pobeda Bajerna se plaća kvotom 1,25.

Od 16:30 Valensija ide na noge Valjadolidu, i ovo je svakako meč sezone za njih. Tokom cele sezone su kuburili sa formom, ali danas imaju meč koji im sledeće sezone može doneti plasman u Ligu Šampiona, što je svakako bio jedan od ciljeva. Valensija ima bolji skor i Hetafea i Valensije tako da sve drže u svojim rukama. Kvota na pobedu Valesnije je pala sa 2,15 na 1,35 i valjda je to neki znak.

I za kraj smo ostavili Porto koji će na svom Dragau od 19:30 dičekati Sporting. Benfika će 99% pobediti Santa Klaru, ali bez obzira na to mi igramo 1 na Porto, jer oni moraju da dobiju, a i verujemo da će Sporting izaći u šarenom sastavu, jer ova dva tima igraju finale kupa. Porto nikada nije imao problema sa Sportingom tako da pred svojim navijačima moraju da se oproste pobedom. Kvota je 1,45.

Ukupna kvota na ova tri predloga u kladionici Maxbet iznosi 2,45.


Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje