petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

„SIGURICE DANA“ – 21. APRIL

Mnogi kladioničari zasnivaju svoje tikete samo na siguricama, a najbolji dan za stvaranje takvih tiketa je upravo vikend jer je ponuda široka. Mi ćemo predložiti neko naše viđenje sigurica, ali nećemo garantovati prolaz. Jer da znamo šta prolazi, ne bismo bili na brdovitom Balkanu nego na nekom ovakvom mestu kao što je na slici.


Od 20:00 Beveren će na svom terenu dočekati Muskron. Ovo je duel iz donjeg dela plej ofa. Prvoplasirani iz dve grupe će igrati za popunu za Ligu Evrope. Ovi mečevi su idealni za igrati na golove, jer mnoge ekipe nemaju ambicije da igraju Evropu, pa do kraja sezone igraju u kombinovanim sastavima. Jedno je sigurno, ni Beveren, a ni Muskron nemaju ambicije da igraju Evropu tako da će ovaj meč biti revijalnog karaktera. Mi idemo u smeru golova, jer zaista nema razloga da se igra neka odbrana. Još jedna jako bitna stvar jeste stanje u ekipi Muskrona koja nije baš najbolja. Naime, oni su imali problema sa finansijskom policijom, koja je pronašla neke malverzacije oko plaćanja njihove licence. Muskron je bio u sjajnoj seriji rezultata pred plej of, ali kako je plej of počeo i kako se pojavila taj problem sa finansijama njihovi rezultati su pali. Oni su odigrali 4 meča u plej ofu i doživeli su tri poraza uz jedan remi. Ovo svakako nije slučajnost pa treba obratiti pažnju na njih- Bilo kako bilo, očekuje se jedan otvoren meč sa barem 3 gola. Opcija 3+ se plaća kvotom 1,55.

Drugi u jedno i poslednji meč na ovom tiketu odigraće PSG i Monako. I ovde idemo u smeru golova, jer kada igra PSG golovi su zagarantovani. PSG je vezao tri utakmice kako nije pobedio i ne verujemo da će protiv slabašnog Monaka imati neke probleme. Ne verujemo da će Tuhel da se igra sa reputacijom tima te će sigurno igrati u najjačem sastavu. Monako sa Žardimom na čelu je uvek igrao napadački fudbal tako da i ovde očekujemo barem tri gola. Kvota na 3+ je 1,33.

Ukupna kvota na ova dva predloga iznosi 1,93.


Napominjemo da su ovo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje