petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

„SIGURICE DANA“ – 25. MAJ

Mnogi kladioničari zasnivaju svoje tikete samo na siguricama, a najbolji dan za stvaranje takvih tiketa je upravo vikend jer je ponuda široka. Mi ćemo predložiti neko naše viđenje sigurica, ali nećemo garantovati prolaz. Jer da znamo šta prolazi, ne bismo bili na brdovitom Balkanu nego na nekom ovakvom mestu kao što je na slici.


Ekipa Lugana će od 19:00 na svom terenu dočekati ekipu Grashopersa. U pitanju je poslednje kolo švajcarske lige u kome ima nekih utakmica koje imaju takmičarski značaj. Jedna od takvih utakmica je baš ova zmeđu Lugana i Grashopersa.

Lugano je za klasu jača ekipa od Grashopersa i realno imaju sve u svojim rukama. Grashopers se raspada u bukvalnom smislu, i sledeće sezone će igrati u drugoj ligi. Tamošnja situacija je baš loša, i nas ne bi začudilo kada bi sledeće sezone ispali iz druge lige. Odbrana im je bušna, primili su 68 golova na 35 utakmica, a kako je sezona odmicala oni su bivali sve gori i gori.

S obzirom da oni jedva čekaju da se sezona završi za očekivati je da će igrati za svoju dušu i maskimalno rasterećeno. Lugano se bori za Evropu, u solidnoj su formi i realna je njihova pobeda. Ipak, kvota na 1 je baš mala pa smo se odlučili za golove koji su uvek dobra opcija kada igraju Švajcarci. Kvota na 3+ iznosu 1,32.

Drugi ujedno i poslednji par na današnjem tiketu biće finale kupa u Nemačkoj. Snage će odmeriti Bajern iz Minhena i Lajpcig. Nema sumnje da je Bajern jači tim, a s obzirom da se neki velikani opraštaju ove sezone za očekivati je da će dati sve od sebe da sezonu završe sa duplom krunom. Lajpcig može da im parira, ali Bajern je Bajern i mi njima dajemo prednost. Kvota na pobedu Bajerna je 1,55.

Ukupna kvota na ova dva predloga u kladionici Maxbet iznosi 2,05.


Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisi sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje