četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

„SIGURICE DANA“ – 28. APRIL

Mnogi kladioničari zasnivaju svoje tikete samo na siguricama, a najbolji dan za stvaranje takvih tiketa je upravo vikend jer je ponuda široka. Mi ćemo predložiti neko naše viđenje sigurica, ali nećemo garantovati prolaz. Jer da znamo šta prolazi, ne bismo bili na brdovitom Balkanu nego na nekom ovakvom mestu kao što je na slici.


Od 18:00 Klub Briž će na svom stadionu dočekati ekipu Andrlehta. Ovo je veoma bitan meč za Briž, jer im Genk beži 4 boda. Briž je vazda bio dobar kod kuće posebno protiv Andrlehta kojeg je uglavnom pobeđivao. Andrleht je odavno digao ruke od ove sezone, jer su svesni da kadar koji oni imaju nije u mogućnosti da se bori za titulu. Briž će napasti od prve minute i vrlo verovatno ubedljivo slaviti protiv nezaiteresovanog protivnika. Kvota na pobedu Briža je 1,50.

Drugi par koji nam je zapao za oko je iz komšijske Rumunije. Ekipa Steaue će na svom stadionu dočekati ekipu Astre. Steaua se kao i svake sezone bori za titulu, a trenutna situacija na tabeli kaže da Steaua kaska za Klužom tri boda. Sledeće nedelje Steaua igra baš protiv Kluža tako da danas ima veliki imperativ. Zanimljiva činjenica jeste da je gazda Steaue popularni Điđi Bekali u jako dobrim odnosima sa Astrom. Ti odnosi su toliko dobri da je Bekali platio Astri licencu za izlazak u Evropu koja je koštala „tričavih“ 400 000 evra. Jasno je da je Astra veliki dužnik Steaui i ovo će biti rutinska pobeda za Steauu koja se plaća kvotom 1,40.

Ukupna kvota na ova dva predloga iznosi 2,17


Napominjemo da su ovo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje