četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

„Sigurice dana“ – April 7.

Mnogi kladioničari zasnivaju svoje tikete samo na siguricama, a najbolji dan za stvaranje takvih tiketa je upravo vikend jer je ponuda široka. Mi ćemo predložiti neko naše viđenje sigurica, ali nećemo garantovati prolaz. Jer da znamo šta prolazi, ne bismo bili na brdovitom Balkanu nego na nekom ovakvom mestu kao što je na slici.

Od 12:15 Emen će na svom stadionu dočekati ekipu Herenvena. Ovo je veoma bitan meč za ekipu Emena, jer se bore za opstanak, dok Herenven ima šanse da se plasira u plej of za Ligu Evrope, ali pitanje je da li oni imaju ambicije za tako nešto. Ovde mi ganjamo golove, jer kada Herenven igra golovi su gotovo zagarantovani. Prosek golova na utakmicama Herenvena je neverovatnih 4,3, a iako su visoko pozicionirani gol razlika im je negativna i iznosi 57:62. To svakako daje nadu da Emen može do gola, a realno je očekivati otvoren meč, jer Emen nema šta da izgubi u borbi za opstanak. Kvota na 3+ iznosi 1,50.

Od 18:30 Benfika će gostovati poslednjoj ekipi na tabeli. Ovde nema šta mnogo da se diskutije, jer Benfika da bi bila prva mora da pobedi sve do kraja. Danas igraju protiv Feirensea koji jednom nogom u drugoj ligi, a neko iznenađenje ne bi trebalo da se dogodi. Kvota na pobedu Benfike iznosi 1,22.

I za kraj ostavili smo derbi između Selte i Real Sosijedada. Iako se ova dva tima baš i ne vole, Španci drže do tradicije i zaista bi bilo veliko iznenađenje kada bi Selta sa ovakvom ekipom ispala iz lige. Sosijedad je rasterećeniji, jer se nalazi u sigurnoj zoni. Selta u poslednje vreme igra nešto bolje, ima imperativ, jer je Rajo Valjenako juče pobedio pa se nadamo da danas barem neće izgubiti od ljutog rivala. Kvota na duplu šansu iznosi 1,40.

Ukupna kvota na ova tri predloga iznosi 2,56.


Napominjemo da su ovo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje