ponedeljak, 15. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

„Sigurice“ za danas – Februar 11.

Mnogi kladioničari zasnivaju svoje tikete samo na siguricama, a najbolji dan za stvaranje takvih tiketa je upravo vikend jer je ponuda široka. Mi ćemo predložiti neko naše viđenje sigurica, ali nećemo garantovati prolaz. Jer da znamo šta prolazi, ne bismo bili na brdovitom Balkanu nego na nekom ovakvom mestu kao što je na slici.

Juče je naš tiket pokvario gol Aguera u 90. minutu jer smo imali pobedu Citya i 2-5 golova, dok su prošle kombinacije Bordoa i Real Madrida.

Predlozi:

Na Apeninskom poluostrvu daleko smo od sigurice, ali odabrali smo Inter kao pobednika u duelu sa Bolognom jer ne verujemo da će i 6. meč za redom završiti u X-u. Bologna nije sjajan gost, a kvota od 1.50 deluje kao dobar koeficijent.

Na severu Evrope, Ajax zaostaje za prvoplasiranim PSV-om, a danas imaju dobru šansu da smanje bodovni deficit. Ukoliko Ajax pobedi sa kombinacijom 2-5 golova, naplatićemo koeficijent 1.55.

U Španiji će Barcelona najverovatnije pobediti Getafe koji je očajan u gostima, a mi savetujemo kombinaciju pobede i 2-5 golova (1.45 kvota).

Ukoliko tiket odigrate u kladionici Maxbet, dobićete kvotu od 3.37.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje