četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

„Sigurice“ za danas – Mart 3.

Mnogi kladioničari zasnivaju svoje tikete samo na siguricama, a najbolji dan za stvaranje takvih tiketa je upravo vikend jer je ponuda široka. Mi ćemo predložiti neko naše viđenje sigurica, ali nećemo garantovati prolaz. Jer da znamo šta prolazi, ne bismo bili na brdovitom Balkanu nego na nekom ovakvom mestu kao što je na slici.

U Engleskoj sumnjamo da će Harry Kane i družina prosuti bodove na domaćem stadionu protiv nejakog Huddersfielda. Poslednji put je Tottenham na svom terenu remizirao još 4. januara, nakon čega je nanizao 6 pobeda. Kvota na pobedu iznosi 1.20.

U Francuskoj od 20h St. Ettiene ne bi trebalo da ima problema protiv očajnog gosta kakav je Dijon. Dijon je ubedljivo najgori gost u Ligue 1 sa svega 1 pobedom u 13 mečeva. Kvota da domaćin trijumfuje iznosi 1.80.

U Nemačkoj se Frankfurt nalazi na zadivljujućem 4. mestu, a ukoliko žele da zadrže poziciju koja vodi u Ligu Šampiona moraju da ostvare pobedu na domaćem terenu protiv Hannovera koji nije trijumfovao u gostima na 8 mečeva u nizu. Kvota da Eintracht pobedi iznosi 1.80.

Ukoliko tiket odigrate u Maxbetu i on pritom prođe, možete naplatiti kvotu od 3.89.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje