utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

„Sigurice“ za danas – Februar 28.

Mnogi kladioničari zasnivaju svoje tikete samo na siguricama, a najbolji dan za stvaranje takvih tiketa je upravo vikend jer je ponuda široka. Mi ćemo predložiti neko naše viđenje sigurica, ali nećemo garantovati prolaz. Jer da znamo šta prolazi, ne bismo bili na brdovitom Balkanu nego na nekom ovakvom mestu kao što je na slici.

Od 15h u Londonu Tottenham dočekuje Burnley. Oni su prema bukmejkerima glavni kandidati za keca dana u Premier ligi. Tim sa severa glavnog grada Engleske preslišao je protivnika u Ligi Evrope, a sada bi mogao protiv nejakog Burnleya da se vrati na pobednički kolosek u domaćem šampionatu. (Predlog P/K1 @1.48).

U Italiji je Juve remizirao, a celu situaciju bi mogao da iskoristi Inter i učvrstiti se na poziciji broj 1. Nero-azzuri na poslednjih 7 utakmica protiv Đenove na domaćem terenu imaju 7 pobeda! (Pobeda Inter @1.20)

Iako je sav fokus Crvene Zvezde bio usmeren ka prolasku u dalji krug Lige Evrope – što se nije dogodilo remijem u Milanu, izjave trenera Dejana Stankovića da neće rotirati sastav i odmarati igrače daje nam za pravo da uzmemo pobedu crveno-belih. Iako je kvota u blagom porastu, rizikovaćemo. (Crvena Zvezda @1.35)


Tiket sigurica možete odigrati u kladionici Maxbet po kvoti 2.40


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje