utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

„Sigurice“ za danas – Maj 6.

Mnogi kladioničari zasnivaju svoje tikete samo na siguricama, a najbolji dan za stvaranje takvih tiketa je upravo vikend jer je ponuda široka. Mi ćemo predložiti neko naše viđenje sigurica, ali nećemo garantovati prolaz. Jer da znamo šta prolazi, ne bismo bili na brdovitom Balkanu nego na nekom ovakvom mestu kao što je na slici.

U Francuskoj ligi igramo na ekipu kojoj su bodovi potrebni kako bi zadržala 2. poziciju i mesto koje direktno vodi u Ligu Šampiona. Kvota jeste mizerna, ali Lyon danas mora da pobedi očajni Troyes (1.13).

Ako PSV kiksa 3x u prvenstvu, onda fino nameštaju za kladionicu rezultate. Istina je da im bodovi ne trebaju, oni su prvaci Holandije, ali sigurno je da će u lepom ambijentu želeti da završe šampionat pobedom nad ekipom kojoj takođe ne trebaju bodovi (1.20).

Meč koji zatvara kolo španske Primere je El Classico koji se igra radi prestiža jer ne odlučuje o tituli. Barca ima prednost od 15 bodova u odnosu na kraljevski klub, a mi prognoziramo i danas pobedu katalonske ekipe (1.75)

Tiket je kvote 2.37.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje