četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

SIJETL SIHOKSI – LOS ANĐELES REMSI – NAJAVA MEČA

I za kraj dana prvog dana plej ofa ostavili smo duel između Sijetl Sihoksa i Los Anđeles Remsa. Prema kladionicama favorit je Sijetl sa kvotom 1,60, a margina na poene iznosi 42,5.

Sijetl Sihoksi:

Kao i obično Sijetl je u plej ofu. Od kada je Pit Kerol glavni trener i Rasel Vilson vođa tima, to je postala normalnost. No, ova sezona se moće podeliti na dva dela. Prvi deo sezone je bio u znaku Rasela Vilsona koji je bio među kandidatima za MVP-ja. Sijetl je igrao veoma atraktivno, postizao poene kao na traci i protivnici tu nisu mogli ništa. Ipak, sredinom sezone došlo je do velikog pada u formi ovog sjajnog kvoterbeka i počeli su da se nižu porazi. Te velike brojke su nestale, ali Sijetl je na sebi svojstven način uspeo da se regrupiše i da kroz jaku odbranu dođu do noge divizijske titule. I dalje je to veoma opasan tim, ali tim koji je sklon oscilacijama.

Los Anđeles Remsi:

Svaka čast Šonu Mekveju za sve što je uradio ove sezone. Ova tim Remsa i onaj koji je igrao veliko finale su mnogo različita. Onaj prvi tim je igrao lepršavo, na veliki broj poena, a ovaj dijametralo suprotno. Aron Donald je utegao tu odbranu, te su Remsi sada defanzivna sila. Napada je dostsa izgubio na produktivnosti, jer su mnogi igrači napustili tim, ali tu na scenu stupa upravo Mekvej koji svojim sistemom maksimalno pomaže Gofu, te su Remsi potpuno zasluženo u plej ofu.

Da, ima tu dosta falinki koje moraju da se poprave, ali na jedan meč sa onakvom odbranom Remsi mogu da se nose sa svima.

Tok utakmice i predlog za klađenje:

S obzirom da je ovo divizijski derbi, to znači da će ovo biti treći meč ova dva tima. U regularnom delu sezone su podelili po pobedi, i tim koji je pobedio je odigrao defanzivno savršenu utakmicu.

Veliko pitanje koje može i te kako da utiče na ishod ovog meča jeste status Džareda Gofa. Kao što verujemo da znate, kvoterbek Remsa je pre dve nedelje doživeo nezgodnu povredu palca koja je izdejstovala i operaciju. Gof je prethodne nedelje odmarao, a Volford je odradio sjajan posao. Još uvek nije izašla zvanična situacija, ali čini se da će Gof igrati.

Ovde treba očekivati malo poena, jer je rivalstvo veliko. S obzirom da je ovo divizijsko rivalstvo ovi timovi se veoma dobro poznaju. Sijetl u poslednje vreme igra na veoma mali broj poena. Napad nije produktivan, ali zato je osporavana odbrana suzbila redove i svoje protivnike spuštala na ispod 20 poena na 6 od poslednjih osam utakmica. Ovo su fenomenalne vesti za Pita Kerola i Rasela Vilsona koji sada mogu da veruju svojoj odbrani.

Sa druge strane su Remsi koji po svim parametrima u ligi imaju najbolju odbranu u ligi. Aron Doland iako večito udvajan radi sjajan posao, a to njegovo udvajanje maksimalno koriste njegovi saigrači. Džejlen Remzi je pokazao da spada u top 3 najboljih kornerbekova u ligi, i Di Kej Metkef mu nije mogao ništa.

Ovde očekujemo jednu rovovsku bitku na mali broj poena. Prednost ide Sijetlu samo zato što imaju Rasela Vilsona koji je dosta bolji kvoterbek od Džareda Gofa, a pitanje je i kakvo je stanje palca kod kvoterbeka Remsa.

Odlučuće jedan momenat, jedan plej koji će da raspali iskru unutar jednog tima, ali generalno gledano neće biti poena.

Predlog za klađenje: Manje od 43,5 poena 1,75


Fotografija je preuzeta sa: https://www.nfl.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje