četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Silva: U Parizu me nisu dovoljno poštovali

Jedan od ponajboljih defanzivaca u poslednjih 10-tak godina – Tijago Silva (36) je ovog leta kao slobodan agent napustio je Paris Sen Žermen i potpisao ugovor sa engleskim klubom – Čelzijem.

Iskusni štoper je tako nakon osam godina napustio redove „Svetaca“, a kako je sada sam izjavio, nikada nije dobio poštovanje koje je zaslužio u Parizu.

„PSŽ mi nije ništa ponudio. Nisu me pitali da li bih ostao sa njima i za jedan euro. Apsolutno ništa, što je zaista veoma frustrirajuće. Usled pandemije imali su dovoljno vremena da organizuju oproštaj, ali nisu ni to učinili. Proveo sam osam godina u tom klubu, gde sam kao kapiten podigao brojne trofeje. Zaslužio sam mnogo više poštovanja. Ipak, nisam jedini, jer se ista stvar desila i Kavaniju“, rekao je reprezentativac Brazila.

Silva je u PSŽ stigao tokom leta 2012. godine u transferu vrednom oko 42 miliona eura iz ekipe Milana. U dresu francuskog kluba ukupno je odigrao 315 utakmica (17 golova) sa kojim je osvojio – 7 titula prvaka Francuske, 5 trofeja u „Coupe de France“, kao i 6 pehara u „Coupe de la Ligue“.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje