subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Simen: Arsenal mora da odreši kesu

Legendarni golman engleske reprezentacije Dejvid Simen je izjavio kako Arsenal mora ulagati više u igrački kadar kako ne bi zaostajao za njihovim rivalima u Premijer ligi.

Peto mesto na kraju ovog šampionata ujedno znači narednu sezonu bez Lige šampiona za „tobdžije“, prvu takvu u poslednjih 19 godina, a pod znakom pitanja je i sudbina menadžera Arsena Vengera.

Bivši golman Arsenala, koji je tri puta osvajao titulu sa londonskim klubom, želi da vidi veća ulaganja u klub. Očito je da Arsenal u tom segmentu zaostaje za konkurencijom, ali sa druge strane gazde Arsenala sigurno trljaju ruke jer Venger zna da stvori igrača i prodaju ga po visokoj ceni.

Iz takvog „poslovanja“ trpe rezultati, navijači Arsenala su odavno izgubili strpljenje, a Simen je pobornik toga da klub mora da „odreši kesu“ i dovede proverene (top) igrače na kritičnim pozicijama.

Stvari u Arsenalu se moraju menjati, ostajemo iza klubova koji mnogo više ulažu od nas. Koncepcija se mora promeniti, kako da privučete top igrača ako ne platite veću sumu novca?„, izjavio je Simen.

Moramo biti realni, ako imamo igrača koji želi da dođe u London, a nudimo mu 100 funti, sa druge strane imamo klubove koji su mu spremni dati 200 funti, gde će on otići? Za mene su stvari očigledne, mi više ne privlačimo top igrače!„, zaključio je Simen.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje