subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Simeone: Milan se razvio poslednjih godina

Trener Atletico Madrida Diego Simeone raduje se susretu sa Milanom u Ligi šampiona. Argentinac će se vratiti u Đuzepe Meaca, gde je igrao sa ekipom Intera.

Igrati protiv tima poput Milana u Ligi šampiona je fantastično. Oni su se razvili poslednjih godina. Znamo da nas očekuje jak tim sa dobrim igračima i dinamičnom igrom. Pokušaćemo da ih dovedemo u situaciju da ih možemo povrediti “, prokomentarisao je Simeone.

Atletico je u subotu pretrpio prvi poraz od početka sezone, nakon što je u gostima kod Alavesa izgubio 0: 1. Međutim,  Jorgandžije imaju samo jednu pobedu u poslednja četiri meča na svim turnirima.

Raspoloženje je pozitivno. Imamo karakter, igramo dobro, ali morate pronaći rešenja u različitim situacijama. Moramo zadržati svoju agresiju. Imamo veoma uravnoteženu postavu. U mnogim utakmicama ove sezone protivnici su nas sprečavali da stvorimo prostor koji nam je potreban. Prošle sezone timovi su shvatili u čemu smo dobri i sada primenjuju ono što su naučili. Moramo da promenimo stvari, ali sve zavisi od nas “, dodao je on.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje