Advertisement
MaxBet

Nije nam bilo u planu da igramo muški deo turnira u Istbornu, ali kad smo videli kvotu na Nikolasa Jarija nismo mogli da odolimo. Njegov današnji protivnik će biti Francuz Žil Simon, a zbog čega mislimo da Jari ovo može da dobije saznaćete u narednih par rečenica.

Glavni razlog za igranje na Jarija jeste veoma težak i stresan turnir koji je Simon odigrao u Kvinsu prethodne nedelje. Francuz je uspeo da dođe do finala u kojem je poražen od Felisijana Lopeza posle velike borbe. Verujemo da ni on sam nije verovao da može tako daleko na travi, a zbog propuštene šanse poraz mu je još teže pao. Zaista, nije se očekivalo da Simon igra u Istbornu, posebno ako se uzme u obzir da u ponedeljak počinje Vimbldon.

Dakle, umor je jedan od glavnih razloga za igranje na Jarija, a pod velikim znakom pitanja je i motivacija Simona na ovom turniru.

Druga stvar zbog koje igramo na Jarija jeste njegov servis. Sjajno servisa Jari na svim podlogama. Veoma je agresivan, ume da izađe na mrežu i odigra servis volej. Ima sve predispozicije da odigra pristojno na travi, a to nam je pokazao protiv Kuevasa. Kuevas i Simon su sličan tip igrača, klasični defanzivci koji teže da iznude grešku kod protivnika. Ako je Jari uspeo da izađe na kraj sa njim, verujemo da može i sa Simonom.

Predlog za klađenje: Konta hendikep gemovi Jari +1,5 1,78

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

                                  Kvote su preuzete iz kladionice Maxbet

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.