petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

SIMONA HALEP – GARBINJE MUGURUZA – NAJAVA POLUFINALA AUSTRALIJAN OPENA

Drugi polufinalni par u ženskom delu turnira na Australijan openu čine Simona Halep i Garbinje Muguruza. Kladionice blago favorizuju Halep sa kvotom 1,70, što je sasvim ok ako se pogledaju njihove igre, a rank na WTA listi.

Simona Halep je nekako bez velike pompe došla do polufinala. Na putu ka polufinalu je redom pobeđivala Brejdi, Dart, Punticevu, Mertens i Kontavejt. U ovih pet mečeva nije izgubila nijedan set, a čini se da joj se žreb potpuno otvorio.

Ono što se moglo primetiti u njemi mečevima jeste mirna i sigurna igra. Nije bilo onih dramatičnih mečeva kojima je Simona Halep sklona. Uglavnom je pravila brejkove kada treba i do kraja mečeva čuvala stečenu prednost.

Muguruza sa druge strane igra jedan od boljih turnira u karijeri. Tokom prethodne dve sezone se dobrano mučila što se povredama što sa rezultatima. Čini se da je priprema za novu sezonu na Kilimandžaru dalo svoje rezultate. Muguruza je podsetila na vremena kada je konstantno igrala završnice najvećih turnira. Ove godine u Melburnu je imala jako težak žreb, ali je uspela bez problema da dobije igračice poput Pavljučenkove, Bertens, Svitoline, Rodžers i Tomljanović. Tri od pomenutih pet igračica su iz samog vrha što samo daje na značaju Muguruzim pobedama.

Biće zanimljivo videti ko će ovde dominirati. Simona Halep stilski ne odgovara Muguruzi, jer ona teži da igra duge poene i tera Španjolku na mnogo trčanja. Ipak, treba istaći da će Simona Halep tek u polufinalu imati pravi test, jer ovakva Muguruza ume da bude poprilično opasna.

Ne verujemo da će Simona Halep nešto menjati u svojoj igri. Sve će se to svoditi na duge relije, a nismo sigurni da je to dobar plan za nju. Muguruza je puna samopouzdanja nakon ovih pobeda te bi mogla da napravi mngo štete Halepovoj.

Predlog za klađenje: Kontra hendikep gemovi Muguruza + 2,5 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.thestatszone.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje