četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

SIMONA HALEP – KAROLINA PLIŠKOVA – NAJAVA POLUFINALNOG DUELA

Jedini meč vredan pažnje po našem mišljenju je onaj u kojem će snage odmeriti Simona Halep i Karolina Pliškova. Na ostalim mečevima su kvote mizerne i sumnjive, a jedino je ovaj meč postavljen onako kako treba. Simona Halep je naravno favorit što je u neku ruku realno, a posebno nam se dopada što kladionice nisu potcenile korpulentnu Čehinju koja u poslednje vreme igra veoma dobar tenis.

Kada je ženski tenis u pitanju tu se generalno gledano ne treba igrati sa konačnim pobednikom, jer je sve moguće. U poslednjih nekoliko godina ženski tenis je toliko izjednačen da više ne možete da računate ni na Serenu Vilijams. Iz tog razloga, mi se okrećemo gemovima, jer bi ovo po našem skromnom mišljenju trebao biti baš izjednačen meč.

Ako pogledamo međusobne duele ove dve teniserke, Simona Halep vodi sa ubedljivih 7:2, ali Rumunka je ove nedelje pokazala mnogo slabosti, pa i ako bude pobedila ne verujemo da će to biti ubedljivo. Uočili smo određeni šablon kod Rumunke koja je u velikoj većini mečeva imala određene padove u igri koje su protivnice mahom koristile. Jedna Polona Hercog koja ne bi smela da pravi probleme joj je uzela set, rovita Venus Vilijams je takođe napravila mnogo problema Rumunki, a takođe i jedna Kuiang Vang je stvorila 12 brejk lopti i mala 5-1 u drugom setu, ali nije uspela da iskoristi datu šansu. Dakle, iz ovoga se može zaključiti da Simona Halep u određenom delu meča ima pad u igri, a sve je na protivnici da li će ukazanu priliku znati da iskoristi.

Pliškova sa druge strane od kada je za trenera unajmila Končitu Martinez igra sasvim pristojan tenis. Jasno se vidi da sada postoji neki plan u igri, i da tu sirovu snagu koju Čehinja poseduje raspoređuje na pravi način. Sve u svemu Pliškova ima igru kojom može da parira Simoni Halep, Pliškova ima samopouzdanja i to je ono najbitnije.

Ovo je za mnoge finale pre finala i ako nas pitate ovaj meč ide u tri seta, pa vam predlažemo over gemove.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,65

Napominjemo da je ovo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje