Advertisement

Preuzmite besplatno našu Android aplikaciju, preko koje možete brzo i jednostavno čitati naše najnovije vesti.


Pokušavamo da dostignemo 14.000 fanova na Facebook stranici. Podelite naše informacije i link našeg portala sa vašim prijateljima!


Poštovani čitaoci i dragi pratioci, od 18.1.2020. godine pokušaćemo sa novom rubrikom, gde će nam, uz malo sreće, šanse za pad biti znatno manje – u pitanju je SINGL DANA.

Zbog velikog broja tiketa na kojima smo padali za samo jedan par (ili neretko, gol) odlučili smo se na promene, te da od 18.1.2020. godine ”listiće” objavljujemo u drugačijem formatu. Trudićemo se da kvota ne bude manja od 1.80, onda kada je to moguće, a nećemo svim silama pokušavati da povećamo kvotu kako bismo dostigli zadatu normu, ukoliko ponuda to ne zadovoljava.

Singl će svakog dana predlagati drugi urednik (čije ime će biti navedeno ispod svih parova), što će vama dati mogućnost da se odlučite na to kojeg urednika ćete pratiti.


  • 20:45 Peterborough – Southend GG3+ @2,05 (Engleska – League One/Fudbal) – 4:0
  • Urednik: SirijusDve ekipe na čijim se ligaškim utakmicama viđa najviše golova u ligi, pa se nadamo goleadi i večeras. Uz to, sastaje se ekipa sa vrha tabele sa ekipom sa dna tabele, a golovi na obe strane na takvim duelima nisu nešto što je nemoguće i što je strano.

Portal Sportske Novosti je, i dalje, mnogo više od singla dana. Na našem sajtu možete pronaći još mnoštvo korisnih kladioničarskih informacija iz fudbala, košarke, tenisa, hokeja i drugih sportova!


Od svakog potencijalnog promašaja se unapred ”ograđujemo”, ponavljamo da se tiketi zasnivaju isključivo na ličnom mišljenju urednika, te vas pozivamo da par prepišete ukoliko to želite, a ukoliko ne, na našem sajtu možete pronaći mnoštvo drugih analiza koje vam mogu pomoći pri sastavljanju Vaše dobitne kombinacije. Nijedan par nije sto posto siguran, igrate ga na sopstvenu odgovornost. Srećno ukoliko ispratite!

Urednici sajta Sportske Novosti


Fotografija: Pixabay, by ”jarmoluk”

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here