Advertisement
MaxBet

Preuzmite besplatno našu Android aplikaciju, preko koje možete brzo i jednostavno čitati naše najnovije vesti.


Pokušavamo da dostignemo 15.000 fanova na Facebook stranici. Podelite naše informacije i link našeg portala sa vašim prijateljima!


Zbog velikog broja tiketa na kojima smo padali za samo jedan par (ili neretko, gol) odlučili smo se na promene, te da od 18.1.2020. godine ”listiće” objavljujemo u drugačijem formatu. Trudićemo se da kvota ne bude manja od 1.80, onda kada je to moguće, a nećemo svim silama pokušavati da povećamo kvotu kako bismo dostigli zadatu normu, ukoliko ponuda to ne zadovoljava.


20:30 Vaduz – Šafhauzen 1 i 3-6 golova @1.75 (Švajcarska druga liga)

Pre jedno mesec dana govorili smo o tome kako će Švajcarska svim silama pokušati da pogura Vaduz u prvu ligu, i kako stvari stoje bili smo u pravu. Naime, kao što verujemo da znate, Vaduz je glavni grad Lihtenštajna, ali tamo ne postoji profesionalna liga, pa Vaduz igra pod okriljem Švajcarske. Uglavnom su to igrači koji čine oskosnicu reprezentacije koja je amaterska, ali eto tu su gde su. Ovako na prvi pogled zaista je veliko iznenađenje da tim kao što je Grashopers za samo nekoliko dana izgubi onako ubedljivu prednost koju je imao u odnosu na Vaduz. Ipak, to je sada možda i pravi pokazatelj da je politika uveliko u sportu, a to se posebno odnosi na fudbal.

Dakle, danas Vaduz igra protiv Šafhauzena, tima koji je pretposlednji na tabeli. Onu su očajni kao tim, ali na njihovu sreću postoji i gori pa su mirni što se opstanka tiče.
Svesni smo činjenice da će ova utakmica biti na 99% tiketa kladioničara, ali bilo bi zaista bruka za Vaduz da ne iskoristi onakav poklon Grashopersa.


Od svakog potencijalnog promašaja se unapred ”ograđujemo”, ponavljamo da se tiketi zasnivaju isključivo na ličnom mišljenju urednika, te vas pozivamo da par prepišete ukoliko to želite, a ukoliko ne, na našem sajtu možete pronaći mnoštvo drugih analiza koje vam mogu pomoći pri sastavljanju Vaše dobitne kombinacije. Nijedan par nije sto posto siguran, igrate ga na sopstvenu odgovornost. Srećno ukoliko ispratite!


Image by jarmoluk from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.