Advertisement
MaxBet

Preuzmite besplatno našu Android aplikaciju, preko koje možete brzo i jednostavno čitati naše najnovije vesti.


Pokušavamo da dostignemo 15.000 fanova na Facebook stranici. Podelite naše informacije i link našeg portala sa vašim prijateljima!


Poštovani čitaoci i dragi pratioci, od 18.1.2020. godine pokušaćemo sa novom rubrikom, gde će nam, uz malo sreće, šanse za pad biti znatno manje – u pitanju je SINGL DANA.

Zbog velikog broja tiketa na kojima smo padali za samo jedan par (ili neretko, gol) odlučili smo se na promene, te da od 18.1.2020. godine ”listiće” objavljujemo u drugačijem formatu. Trudićemo se da kvota ne bude manja od 1.80, onda kada je to moguće, a nećemo svim silama pokušavati da povećamo kvotu kako bismo dostigli zadatu normu, ukoliko ponuda to ne zadovoljava.

Singl će svakog dana predlagati drugi urednik (čije ime će biti navedeno ispod svih parova), što će vama dati mogućnost da se odlučite na to kojeg urednika ćete pratiti.


17:00 Selta Vigo – Betis P/K 1 @1.95 (Španska prva liga)

Mnogo je ovde razloga za pobedu Selte. Prvi je svakako forma koja je na njihovoj strani. Odigrali su sjajno u prethodnih nekoliko utakmica, a to se posebno odnosi na onu protiv Barselone protiv koje su remizirali sa 2:2. Ekipa Selte je u toj utakmica dala sve od sebe i po nama potpuno očekivno izgubila u narednom meču protiv Majorke sa 5:1.

Što se Betisa tiče to je tim koji odavno nema za šta da igra. U tom timu vlada opšte rasulo, a sve počinje od trenera koji najverovatnije ide na kraju sezone. Jasno je kao dan da jedva čelaju da se sezona završi, i za njih je ovo otaljavanje posla.

Selta još uvek nije obezbedila opstanak, ali eventualnom pobedom bi sve rešili, jer je Majorka u petak poražena od Atletika, a već sada kaska pet bodova.


Od svakog potencijalnog promašaja se unapred ”ograđujemo”, ponavljamo da se tiketi zasnivaju isključivo na ličnom mišljenju urednika, te vas pozivamo da par prepišete ukoliko to želite, a ukoliko ne, na našem sajtu možete pronaći mnoštvo drugih analiza koje vam mogu pomoći pri sastavljanju Vaše dobitne kombinacije. Nijedan par nije sto posto siguran, igrate ga na sopstvenu odgovornost. Srećno ukoliko ispratite!


Image by jarmoluk from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.