subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Šinjik se pojačao trojicom igrača!

Šinjik iz Jaroslavlja danas je dobio 3 pojačanja, a sva trojica bili su ključni igrači svojih doskorašnjih ekipa. Dakle, dres Šinjika u naredne dve godine nosiće defanzivac Denis Magadijev, kao i krilni napadači Dmitrij Samojlov i Sergej Kramarenko.

25-godišnji štoper Denis Magadijev poslednjih godinu dana bio je igrač ekipe Sokola iz Saratova, a odmah po relegaciji u treću ligu ovaj fudbaler, kao i skoro ceo sastav, odlučio je da raskine ugovor. Tokom prethodne sezone u dresu Sokola ostvario je 32 nastupa, a pritom je upisao i 1 asistenciju.

23-godišnji levi krilni napadač Dmitrij Samojlov stigao je iz redova trećeligaške ekipe Energomaša iz Belgoroda, za koju je nastupao od zime 2015. godine. Od tada za ovu ekipu ukupno je ostvario 54 nastupa, uz 11 postignutih golova. Tokom prethodne sezone na terenu se pojavio 27 nastupa, a pritom je postigao 9 golova i 11 asistencija zbog čega je postao prvi strelac svoje ekipe, kao i prvi asistent.

22-godišnji desni krilni napadač Sergej Kramarenko poslednji klupski angažman imao je u redovima Spartaka iz Naljčika. Za ovu ekipu je od leta 2015. godine ostvario ukupno 36 nastupa, uz 2 gola i 4 asistencije, dok se tokom prethodne sezone na terenu pojavio 33 puta, a pritom postigao 1 gol i 2 asistencije.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje