Advertisement
MaxBet

Stadion Pol Braun će biti poprište duela u kojem će se za pobedu boriti Sinsinati Bengalsi i Nju Orleans Sejntsi.

Bengalsi su imali nedelju dana pauze, tako da u ovaj duel ulaze sveži sa skorom 5-3. Sa druge strane Nju Orleans je tim koji je u najboljoj formi u ovom trenutku. Oni su vezali 7 pobeda, a prethodne nedelje su uspeli da pobede Los Anđeles Remse koji su do tad bili bez poraza.

Nema sumnje da će meč biti i te kako zanimljiv, jer igraju dva odlina tima.

Ovde ćemo biti nešto kraći, jer su stvari više nego jasne ako nas pitate. Nju Orleans je ovde favorit i trebalo bi da pobedi, a ovo su razlozi zbog kojih bi Nju Orelans mogao do pobede.

1) Sinsinati će igrati utakmicu bez njihovog najboljeg igrača A.J. Grina. Grin je najbolji hvatač tima koji je ove sezone uhvatio 687 jardi uz 6 TD. Bez njega ekipa sigurno neće biti ista, a hvatači Tajler Bojd i C.J. Uzuma će sada biti dobro čuvani.

2) Ne igranjem A.J. Grina verujemo da će Sinsinati biti primoran da ide na trčanje. Tu je sjajni Džoi Mikson koji je do sada istrčao 509 jardi u 4 TD, ali on nije dovoljan za pobedu. Jednostavno po zemlji Sinsinati ne može da postigne 30+ poena koliko je po nama potrebno da bi se Nju Orleans pobedio.

3) Odbrana Bengalsa od pasa je jedna od najgorih u ligi. Ako se gleda samo taj parametar Sinsinati zauzima 30. mesto sa 319 jardi po meču uz 18 primljenih TD. Ovo je veoma mnogo, a danas im tek slede muke, jer je napad koji predvodi Dru Bris drugi po prosečnom broju postignutih poena. Nju Orelans postiže 34,9 poena, a pasom osvajaju 289 jardi po meču.
Na već ovako moćan napad Šon Pejton je dodao Deza Brajanta koji je bio jedan od najjačih hvatača u ligi dok je igrao za Dalas Kaubojse. Jednostavno mi ne vidimo kako Sinsinati može da zaustavi napad Nju Orelansa koji je u ovom trenuku jedan od najjačih u ligi.

Predlog za klađenje: Nju Orelans više 29,5 1,85 Maxbet 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.