utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Sistem za klađenje – Flat sistem

U okviru rubrike „sistem za klađenje“ pokušaćemo da vam približimo sisteme za klađenje koji će možda moći da vam pomognu u borbi sa kladionicama, te da vam donesu željenu zaradu.


Flast staking sistem je sistem klađenja gde na svaku opkladu postavljate identičan iznos, bez obzira na kvotu i sigurnost utakmice. Dakle, potrebno je da odredite banku, kao i standardni ulog po tiketu. Granica koja je prihvatljiva je 2% do 5% po opkladi, dok se procenat od 2% najviše preferira.

Primera radi, postavite banku za klađenje od 1000 evra, što bi značilo da ulog po opkladi iznosi 2%, odnosno 20 evra. Dakle, na raspolaganju imate minimum 50 tiketa, i u najgorem slučaju, bićete u gubitku 1000 evra, ukoliko 50 puta uzastopno promašite, što je zaista retkost.

Kada prođe mesec dana, ili period koji je bio predviđen za korišćenje date banke, pravite presek stanja. Ako ste bili profitabilni, i vaša trenutna banka iznosi 1200 evra, primera radi, znači da će u sledećem mesecu ulog po tiketu biti 24 evra, a ponovo ćete imati minimum 50 opklada na raspolaganju. Za slučaj da niste bili u plusu, i imate 800 evra na raspolaganju, vaš ulog po tiketu se smanjuje, te iznosi 16 evra po opkladi.

Dakle, ukoliko sebe ograničite bankom čiji gubitak možete da priuštite, uz strpljivost i malo sreće možete da povećate ukupnu banku, te i kasnije ulog po opkladi, a samim tim i dobitke. Naravno, ukoliko ste u plusu, profitabilni deo možete da ostavite sa strane, te da ispočetka nastavite sa bankom sa kojom ste i krenuli.


Ukoliko vam se rubrika dopala, podržite je lajkom, a i ćemo se potruditi da za vas ispišemo još neke sisteme za klađenje!


Image by Aidan Howe from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje