petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Sixers – Nets (Meč II): Mučilo ga je što u prvom meču imao 0 asistencija!

Ekipa Philadelphie 76ers nije uspela da iskoristi prednost domaćeg terena u prvoj utakmici pošto su izgubili od Brooklyn Netsa 102-111, gde je domaćin čak bio i izviždan par puta od strane publike.

Najviše poena na utakmici imao je Jimmy Butler (36pt) što međutim nije bilo dovoljno za prevagu, a čak ni njegova odlična odbrana sa 9 skokova, 2 ukradene i 2 blokade nije pomogla.

Smatram da mogu da pogodim koš dosta dobro, ali me brine to što nisam imao niti jednu asistenciju. Smatram da ukoliko uključim i druge igrače da pogađaju lake šuteve da će mnogo biti bolje po ekipu. Pogledaću video snimak utakmice i pokušati da vidim kako da asisitiram Tobias Harrisu i JJ Redicku.

Jimmy Butler nalazi na sezonskom proseku od 4 asisntecije, a protiv Netsa ove sezone beležio je 2 i 3 asistencije. Danas se može naći na marginama od 3,5 i 4,5.

Joel Ebmiid je ipak zaigrao na prošlom meču iako je bilo priče da će propustiti. S obzirom kakav je šut imao, možda je bilo bolje po ekipu da ga je trener poštedeo. Danas je kamerunski centar označen kao upitan.

https://youtu.be/5JoAqGit-9Y?t=27

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje