četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Slavili su 10 puta u nizu, a kvota za novu pobedu je čak 2,40!

Sa početkom od tačno 19 časova na programu je utakmica 13. kol švedskog Allsvenskana u kojoj će snage odmeriti Hacken i Norrkoping.

Hacken na ovaj meč stiže kao petoplasirani tim na tabeli jer je na 12 odigranih utakmica došao do 18 bodova uz skor od 4 pobede, 6 remija i 2 poraza.



Norrkoping je do sada zabeležio 7 pobeda, 4 remija i samo 1 poraz pa se uoči današnjeg susreta nalazi na 2. poziciji sa 25 poena.

Međusobne utakmice: Hacken – Norrkoping (www.flashscore.com)

Iako Hacken igra odlično na svom terenu, uloga blagog favorita ipak je pripala gostujućem timu. Jedan od razloga za to bi mogao da leži u činjenici da Norrkopingu apsolutno odgovara današnji protivnik, kojeg je uspeo da savlada na svakoj od poslednjih 10 međusobnih utakmica.

Ako mislite da će gosti nastaviti impresivnu seriju, njihov novi trijumf možete ispratiti po kvoti 2,40. Kombinacija “2&G2+“, koja je bila dobitna čak 8 puta, plaća se fantastičnom kvotom 3,05.


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje