sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Slavili su na 6 vezanih utakmica i primili samo 1 gol!

Ekipe Stratford Town i Redditch United sastaće se ovog utorka, od 20 sati i 45 minuta, a taj meč biće odigran u sklopu 8. kola engleske Southern League Central Division.

Stratford na ovaj meč stiže kao 5. tim na tabeli s obzirom na to da je do sada zabeležio 4 pobede i 3 poraza, zbog čega ima 12 bodova.



Redditch ima isti broj bodova, ali je u odnosu na domaćina ovaj tim zabeležio 3 pobede, 3 remija i 1 poraza. Trenutno se nalazi na 4. poziciji.

Međusobne utakmice: Stratford – Redditch (www.flashscore.com)

Iako ove dve ekipe imaju isti broj bodova i skoro isti skor, činjenica je da će na strani Statforda danas stojati tradicija. Naime, Stratford je slavio na svakoj od poslednjih 6 međusobno odigranih utakmica protiv Redditcha, a za to vreme je postigao 13 i primio samo 1 gol.

Za nastavak niza pobeda i novi trijumf Stratforda nudi se kvota 2,35, dok se pobeda bez primljenog gola, “SP1“, plaća kvotom 5,40. Koji ishod vi očekujete na ovom meču?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje