petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Slavili su na prethodnih 10 susreta! Hoće li i ovog puta?

Sa početkom od 12 sati i 45 minuta na programu je utakmica 11. kola singapurske Premier League u kojoj će Geylang ugostiti Lion City.

Geylang se nakon 10 odigranih kola nalazi na 4. poziciji jer je uspeo da ostvari 5 pobeda, 1 remi i 4 poraza i tako osvoji ukupno 16 bodova.



Lion City ima samo 1 bod više i zauzima jedno mesto iznad svog rivala, dok na svom kontu ima skor od 5 pobeda, 2 remija kao i 3 poraza.

Međusobne utakmice: Geylang – Lion City (www.flashscore.com)

Uprkos tome što su ovi timovi u identičnoj formi, kladionice u velikoj meri favorizuju gostujući tim. Razlog za to bi mogao da leži i u činjenici da Lion City već godinama unazad slavi protiv ovog rivala, tačnije to je učinio na svakoj od prethodnih 10 utakmica i to svaki put uz bar 2 postignuta gola.

Za nastavak impresivne serije Lion City-a i tip “2“ se nudi kvota 1,95, dok kombinaciju “2&G2+“ možete odigrati po kvoti 2,30. Ipak savetujemo oprez, jer ovakav niz mora biti prekinut, kad tad.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje