sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Šljaka i on ne mogu u istu rečenicu

U okviru prvog kola turnira u Marakešu sastaće se Paolo Lorenci i Miša Zverev. Kladionice su za blagog favorita postavile Lorencija, ali po nama on je mnogo veći favorit nego što kvote govore.

Bez obzira što obojica igraju katastrofalno ove sezone, kada dođe sezona šljake od Lorencija se očekuju pristojni rezultati barem na ovim manjim turnirima. Italijan je do sada u karijeri odigrao 716 mečeva na šljaci, i zabeležio je 429 pobeda što je za igrača njegovih kvaliteta više nego solidna brojka.
Odličan je defanzivac, dobro pokriva teren i u ovim uslovima je veliki favorit.

Sa druge strane je Miša Zverev koji preferira servis volej igru koja na ovako sporoj šljaci ne može nikako da prođe. Čak i taj slajs servis u stranu koji on forsira ne može da prođe na šljaci, jer odskok na šljaci i betonu ni približno nije isti. U nekim dužim razmenama Zverev po nama nema ni promil šanse. Čudno je što Zverev nije hteo da igra u Hjustonu gde je podloga mnogo brža, ali to je već njegov problem.
Kroz karijeru Zverev se nije se lepo provodio na šljaci, a inače  mu je skor negativan i iznosi 135 pobeda i 158 poraza.
Njegova karijera je u silaznoj putanji, i apsolutno nas ne bi začudilo kada bi na kraju ove sezone otišao u penziju.

Lorenci je za klasu jači igrač u ovim uslovima i mišljenja samo da će to danas i pokazati.

Predlog: Pobeda Lorencija 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje