petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Slovačka – Engleska (EURO U21) najava i prognoza meča!

Od 18 časova očekuje nas duel drugog kola, A grupe na Evropskom prvenstvu za mlade selekcije, a sastaju se Slovačka i Engleska. Meč se igra na stadionu Kolporter Arena u Kielicama, a sudiće ga Gediminas Mažeika iz Litvanije.
Lobotka, zadnji vezni igrač Slovačke, jedan od najboljih u prvom meču!

Slovačka je u prvom kolu priredila mini iznenađenje savladavši domaćina Poljsku, iako su Poljaci bili favorizovani pred meč, a čak i poveli u prvom minutu igre. Do kraja susreta posed i igra timova bili su ujednačeni, ali je ipak Slovačka uspela da preokrene i postigne dva gola preko Valjenta i Safranka. Uz to u prvom delu igre propustili su još nekoliko dobrih prilika. U drugom delu golman Slovačke, Chovan, sačuvao je svom timu sva tri boda, odbranivši dve odlične šanse Poljaka. Odličan meč odigrao je zadnji vezni igrač Slovačke, Lobotka, kao i Bero koji je igrao ispred njega u veznom redu. Selekciji Slovačke danas odgovar i jedan bod iz meča sa Engleskom.

Engleska reprezentacije, donekle je razočarala svoje pristalice igrom u prvom meču, a samo zahvaljujući golmanu Pikfordu koji je odbranio penal, nije ostala i bez jednog boda. Nedostatak klasičnog organizatora igre primetan je u igri ove selekcije, a kao najopasniji igrači u prvom meču, pokazali su se desnokrilni napadač Marfi iz Norviča i napadač Abraham iz Čelzija. Samo jedan upućen udarac u okvir gola Švedske za 90.minuta, premalo je za selekciju koja želi u završnicu takmičenja. Ukoliko danas ne savladaju selekciju Slovačke, mogu polako da pakuju kofere za povratak u Englesku.

Spasao svoju reprezentaciju poraza, Pikford, golman Engleske!

Očekuje nas meč gde će Slovačka pokušati defanzivnim blokom da sačeka Engleze na svojoj polovini i iz kontranapada reši neku od situacija koje bi mogle da se otvore, zadnji vezni fudbaler Lobotka doprineće svom timu dosta ukoliko zatvori jedinog donekle jakog igrača u pasu, a to je Čebolah, čime će naterati Engleze na igru dugim loptama, što će pogodovati Slovačkim visokim i snažnim fudbalerima u defanzivi. Očekujemo da se utakmica reši tek tokom drugog dela igre.

PREDLOG za klađenje:

  • 0-2 gola ( kvota 1,85)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje