Advertisement
MaxBet

Danas smo pisali o potencijalnim rivalima Crvene Zvezde u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a UEFA je smanjila taj krug. Naime, podelila je klubove po geografskoj blizini, te sada kao potencijalni rivali ostaju Suduva, Kluž, Ferencvaroš, Nome Kalju i Ararat. Žreb će se održati sutra od 14:30 u Nionu.

Kada smo pisali o potencijalnim rivalima, to su bili sledeći rivali: Suduva (Litvanija), Valeta (Malta), Sarajevo (BiH), Piast (Poljska), Pjunik (Jermenija), Kluž (Rumunija), Ferencvaroš (Mađarska), Kalju Nome (Estonija), Sutjeska (Crna Gore), Partizani (Albanija), Valur (Island), Linfild (Severna Irska), Toršavn (Farska ostrva), Riga (Letonija), Sarbutalo (Gruzija).

Trideset i dve ekipe koje će se boriti u prvom kolu kvalifikacija su podeljene u tri grupe, gde postoji 16 povlašćenih i 16 nepovlašćenih ekipa, a Crvena Zvezda je u prvoj grupi, među povlašćenim ekipama.

Spisak svih timova možete da vidite ispod, kao i raspored istih po grupama. Povlašćene ekipe su označene bold-ovanim slovima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.