utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Smena trenera na klupi Himkija!

U taboru ruskog Himkija danas su se odvile velike promene vezane za trenerski štab prvog tima.

Naime, rukovodstvo ovog drugoligaša uručilo je otkaz dosadašnjem glavnom treneru Olegu Stogovu, a kao glavni razlog navodi se niz katastrofalnih rezultata koje su “crveno-crni“ ostvarili u periodu pod njegovom komandom.

Oleg Stogov je ekipu Himkija preuzeo početkom juna tekuće godine nasledivši pritom Aleksandra Irhina čiji je do tada bio asistent, a do danas je vodeći ekipu iz podmoskovske oblasti uspeo da ostvari 3 pobede, 2 remija i 7 poraza, te da na 12 ligaških utakmica sakupi svega 11 bodova.

Odmah nakon odlaska Stogova, na mesto glavnog trenera postavljen je iskusni Aleksandr Irhin, koji je ekipu Himkija vodio već tokom prošle sezone.

Irhin je vodeći ekipu tokom sezone 2016-17 uspeo da zauzme 11. poziciju na tabeli Fudbalske Nacionalne Lige sa ukupno 49 bodova. Do poslednjeg kola Himki je bio jedini neporaženi domaćin u drugom rangu takmičenja Rusije, s’ obzirom da je do tog poraza od Tosna (1:3) zabeležio 9 pobeda i 9 remija. Na kraju sezone njihov ukupan učinak bio je 12 pobeda, 9 remija i 17 poraza-.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje