petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

SMS-u pohvale od strane legende i medija! (VIDEO)

SMS je oduševio sve kao glavni inicijator preokreta protiv Sampdorije, gde je prvo postigao gol za 1:1, a potom je i uputio fenomenalnu asistenciju za pobedu od 1:2.

Evo i najzanimljivijih detalja i golova:

https://www.youtube.com/watch?v=UI7NuqHg9eI

Osim toga, imao je i mnogo lepih poteza poput ovog sa tviter videa:

Legenda Juventusa i italijanske reprezentacije Aleksandar Del Pjero je izjavio da je Sergej genije„Asistencija za drugi gol Kaiseda u Đenovi je bila čista genijalnost. „Namirisao“ je šta će se dogodili i odigrao predivan pas. On je fantastičan igrač koga bih svakome preporučio“. 

Korijero dela sport je piše da je Sergej idealan spoj defenzivnog i ofanzivnog vezisteBio je nesalomiv, nezadrživ, nepokolebljiv neuhvatljiv. Njegov učinak se merio centimetrima, kilogramima, kilometrima na čas, takođe i silom, kvantitetom i kvalitetom u svemu. On je on, ima moć, igra sa jakim impulsom, ima divlje srce i prefinjenu tehniku. Evo njegove fenomenologije – igra sa snagom ‘medijana’ i genijalnošću ‘trekartiste’, objedinio je te dve uloge. Gladan je uspeha i čvrstog karaktera. Ono što nam sada sugeriše jeste da će Milinković-Savić za nekoliko godina biti fenomen“.  

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje