Advertisement
MaxBet

Cela nacija kao najbolniji momenat u istoriji fudbala navodi prečku Mijatovića, dok je za pojedine podjednako bolan ukupna nemoć 2006. godine na Svetskom Prvenstvu.

Reprezentacija Srbije i Crne Gore prošla je kvalifikacije kao prva u grupi ispred Španije, očekivanja u Nemačkoj su bila makar prolazak grupne faze. Međutim, odbrambena linija koja nas je krasila kroz kvalifikacije izostajala je zbog povreda i crvenih kartona.

Urednik Sportskih Novosti net se kladio sa ćaletom pre početka takmičenja, da ukoliko reprezentacija zauzme bilo koje mesto sem poslednjeg, tata prestaje da puši cigarete. Evo ga i dalje purnja 50 cigareta dnevno.

Prvi je bio poraz od Holandije, potom demoliranje od strane Argentine, i za kraj – nećete verovati naši kladioničari – ali prelaz iz 2-1!
SCG je vodila na poluvremenu golova Žigića i Ilića, ali je afrička selekcija preokrenula rezultat na 3:2!

Srbija i Crna Gora – neverovatan poraz 2006

Cela nacija kao najbolniji momenat u istoriji fudbala navodi prečku Mijatovića, dok je za pojedine podjednako bolan ukupna nemoć 2006. godine na Svetskom Prvenstvu.Reprezentacija Srbije i Crne Gore prošla je kvalifikacije kao prva u grupi ispred Španije, očekivanja u Nemačkoj su bila makar prolazak grupne faze. Međutim, odbrambena linija koja nas je krasila kroz kvalifikacije izostajala je zbog povreda i crvenih kartona.Urednik Sportskih Novosti net se kladio sa ćaletom pre početka takmičenja, da ukoliko reprezentacija zauzme bilo koje mesto sem poslednjeg, tata prestaje da puši cigarete. Evo ga i dalje purnja 50 cigareta dnevno.Prvi je bio poraz od Holandije, potom demoliranje od strane Argentine, i za kraj – nećete verovati naši kladioničari – ali prelaz iz 2-1!SCG je vodila na poluvremenu golova Žigića i Ilića, ali je afrička selekcija preokrenula rezultat na 3:2!Credits: Global Goals World Cup

Gepostet von Sportske Novosti net am Sonntag, 12. April 2020

Credits: Global Goals World Cup

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.