petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Španac nezadovoljan svojim statusom u Barseloni

Trener Barselone, Luis Enrike promenio je formaciju svoje ekipe i odlučio da zaigra sa trojicom fudbalera u defanzivnoj liniji, te je zbog toga svoje mesto u prvom timu izgubio levi bek, Žordi Alba.

Reprezentativac Španije je poslednjih nekoliko sezona bio standardan prvotimac u redovima Barselone, ali u poslednjem periodu ima značajno slabiju minutažu, zbog koje je javno izrazio svoje nezadovoljstvo.

„Svaki igrač mora da ima trenera koju mu uliva dodatno samopouzdanje na treninzima i utakmicama, a ja to trenutno nemam u Barseloni. Kada sam bio standardan nisam se žalio ni na koga, niti tražio objašnjenje kada smo gubili, a neću to uraditi ni sada. Svi fudbaleri žele što više da igraju, pa tako i ja. Istina je da sam predhodnih godina bio standardan, ne znam šta se sada promenilo“, rekao je levi bek Barselone.

Mediji su već počeli sa špekulacijama da će Žoze Murinjo pokušati da iskoristi novonastalu situaciju i da dovede Albu u ekipu Mančester Junajteda koja je u potrazi za novim levim bekom naredne sezone, jer je Luk Šo na izlaznim vratima sa „Old Trafford“.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje