Klubovi se polako vraćaju prvenstvima, reprezentativna pauza je gotova. Aktuelni prvak Srbije, Crvena Zvezda, igraće u Ligi šampiona, Superligi, kao i u Kupu.

S tim u vezi, za klupski sajt, Srđan Babić je izjavio sledeće: “Pauza je došla u dobrom trenutku, imali smo malo vremena da se odmorimo. Zaista su uzbudljiva dva i po meseca iza nas. Za kratko vreme smo odigali osam evropskih utakmica, ostvarili veliki uspeh plasmanom u grupnu fazu Lige šampiona i zabeležili sve pobede u Superligi. Ostvarili smo rezultate kakve smo zacrtali na početku sezone i sada moramo da nastavimo da treniramo u visokom ritmu kako bismo nastavili sa dobrim partijama. Imali smo često po dva treninga na dan, radili smo naporno i pripremali se za predstojeće izazove. Bilo je rada na fizičkoj pripremi, a svakako nam je svima zabavnije kada nas šef podeli u dve ekipe i kada igramo na dva gola. Svi smo borbeni, ne volimo da gubimo ni na treningu, tako da se trudim da nekim udarcem glavom iznenadim golmana. Dosta vežbamo i prekide, tako da su to situacije u kojima mogu da zatresem mrežu. Uvek sam maksimalno koncentrisan da sačuvam mrežu, to mi je kao štoperu najvažnije.

U subotu, 14. septembra, najpre će Zvezda igrati protiv Inđije u Beogradu na stadionu “Rajko Mitić“, da bi nakon toga igrala protiv minhenskog Bajerna u okviru Lige šampiona.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here