utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Srpski juniori bolji od SAD na Svetskom prvenstvu u Pragu

Na Svetskom prvenstvu u Pragu za igrače do 20 godina Srbija je posle pobede nad Češkom 28:0 i remija sa Španijom 6:6, juče zabeležila i drugu pobedu. Posle bolje igre nadigrana je Amerika 14:9 (4:1, 3:2, 3:2, 4:4) ali je utisak da je propuštena prilika za ubediljivijom pobedom. Srbija će posle grupe igrati sa pobednikom duela Brazil – Egipat pa sa boljim iz susreta Hrvatska – Rusija jer će biti druga u grupi zbog lošijeg rezultata prema SAD od Španije. Španci su porazili SAD 20:10.

Kod rezultata 10:5 5,26 do kraja Radulović nije iskoristio peterac, tačnije sudije su tolerisale ranbiji izlazak američkog golmana sa gol linije. Za minut je rival postigao dva pogotka i taj plus od tri gola Srbija je držalča do kraja. U poslednjih 16 sekundi Milojević je dva puta pogodio gol rivala za konačnih 14:9. Pored Milojevića odlično je igrao Branković strelac četiri pogotka

Za srbiju su igrali: Mišović, Branković 4, Stanojević 1, Pljevančić 2,Gak, Mitrović 2, Radulović, Milojević 3, Martinović, Gavrilović , Jakšić 1, Radović 1, Tanasijević.

Srbija i Španija imaju u grupi po 5 bodova


Izvor: Vaterpolo vesti

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje