četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Srpski reprezentativac novi je igrač grčkog Apolona

Srpski reprezentativac, Stefan Mitrović, novi je igrač grčkog Apolona.

Nekadašnji igrač Partizana tako će ostati u Atini, pošto je prošlu sezonu proveo u Olimpijakosu, sa kojim je nedavno postao šampion Grčke. Apolon je sezonu završio na četvrtom mestu i igraće u Kupu Evrope. Mitrović je ponikao u Partizanu, da bi se 2013. preselio u Mađarsku, gde je nastupao do 2016. za Solnok, a potom je pojačao Ferencvaroš, za koji je nastupao do 2019. godine. Dva puta je bio šampion Evrope, sa crno-belima 2011. i ekipom Ferencvaroša 2019. godine.

– Apolon se potrudio da mi ponudi veoma dobre uslove. Klub je stabilan i ima dugoročan projekat, koji mnogo obećava. Ove činjenice i želja moje porodice da ostane u Atini bile su presudne za moju odluku koja se tiče novog kluba – potvrdio je Mitrović ovu vest u razgovoru za portal Total-Waterpolo.

On je istakao da je imao želju da produži ugovor sa crveno-belima, ali Olimpijakos nije mogao tako brzo da mu ponudi novi ugovor, s obzirom na neizvesnu finansijsku situaciju.

– Uprava Olimpijakosa me je razumela i shvatila da ne mogu da čekam. Želim im sve najbolje na evropskoj sceni, kao i u domaćim takmičenjima. Bilo bi lepo videti finale Olimpijakosa i Apolona u plej-ofu. Očekujem da će takmičenje biti uzbudljivo, jer mnogi klubovi dovode pojačanja.

Pored Mitrovića, Olimpijakos su napustili i drugi stranci. Maro Joković će igrati u Breši, Ivan Buljubašić u Trstu, dok će Stefan Živojinović biti u Nojsi La Seku.


Izvor: Vaterpolo vesti

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje