petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Srpski stručnjak ponovo u Omanu

Srpski stručnjak, Boris Bunjak, doputovao je u Oman, gde će predvoditi ekipu Al-Seeb. Bunjak je tokom svoje trenerske karijere vodio brojne klubove, a ovo mu nije prvi put da će biti u Omanu.

Predvodio je sledeće ekipe: Sloga Kraljevo, Javor, SC Gjilani, Radnički Niš, Uralan Elista, Požarevac, Al-Shaab, Hajduk Kula, Al-Nasr SC, Al-Orouba SC, Damac FC, Azam FC, Yadanarbon FC, Al-Jahra, Al-Arabi SC, Al-Nejmeh i Kazma SC. Dakle, Azija mu nije nepoznati kontinent, što se vidi iz priloženog. Imao je i par epizoda kao asistent menadžera, ali smo u gornjem tekstu izdvojili samo trenerske angažmane.

Al Seb je klub iza kojeg stoji kraljevska porodica i velika mi je čast što imam priliku da radim u njemu. Znam da se od mene očekuje da osvojim titulu, kao i Kup Sultana i verujem da je takav rasplet realan. Posle sedam odigranih kola Al Seb je prvi sa 15 bodova, primio je svega dva gola, ali liga, koja ima 14 klubova, je prilično izjednačena i teška za igranje, što se vidi iz činjenice da je razlika između lidera i devetoplasirane ekipe svega sedam bodova„, jasan je bio Bunjak.


Slika: Printscreen (YouTube)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje