petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

“Srpski zid”: Lepo je kada je “nula” na semaforu!

“Srpski zid” ponovo je zaslužan za novi uspeh Verdera u borbi za Ligu Evrope! Srpski reprezentativac Miloš Veljković, zajedno sa štoperom Niklasom Moisanderom, uspeo je da “pohapsi” napadače Hofenhajma koji su konstantno kidisali ka golu tima iz Bremena, tako da je pogodak Egeštajna u 39. minutu bio dovoljan za tri boda, koje “zelene” drže pred poslednje kolo u borbi za LE.

Zajedno za Verderom (50 bodova), za poslednje mesto za Ligu Evrope, konkurišu Hofenhajm (51) i Volfsburg (52).

Imali smo mnogo težak meč, ali smo uspeli da trijumfujemo zahvaljujući jakom timskom karakteru. Svi smo “ginuli” na terenu i nagrađeni smo pobedom, koja nas ostavlja u borbi za Ligu Evrope. Nadam se da će nam drugi rezultati ići na ruku i da ćemo pobedom nad RB Lajpcigom doći do Evrope. Zaslužili smo da igramo evropske mečeve i da tamo pokažemo koliko smo kvalitetni”, jasan je Veljković.

Tiražni nemački “Bild” hvalio je odbranu Verdera, a posebno je istakao da je Veljković delovao nadmoćno u duelima sa protivničkim napadačima. Posebno su  istakli da je izlazio kao pobednik u “borbama” sa Adamom Salaijem i Andrejom Krmarićem, a nešto kasnije i sa Nelsonom.

Mada je skoro kraj sezone osećam se dobro na terenu. Kod mene nema umora i drago mi je što rad daje rezultat. Lepo je kada posle meča vidite na semaforu “nulu” gde treba da piše protivnički broj golova.  U poslednjem meču moramo da budemo skoncentrisani, pošto samo tako možemo da dođemo do nova tri boda“, rekao je Miloš Veljković.

Naredne subote Verder dočekuje RB Lajpcig koji nema takmičarskih motiva, pošto je “zakucan” za treću poziciji Bundeslige.

izvor: PR tim portala hej!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje