četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Šta treba da uradi da bi ga primetili?

Opet Pablo Kuevas i mi. Nismo imali sreće u meču protiv Tima, jer je Tim na samo dva gema pred kraj predao meč, a kombinacija over je uveliko prošla. No, sreća će kad tad doći, a ono što je najbitnije jeste da Kuevas pokazuje partije kakve može i kakve se od njega očekuju.

Danas ga čeka sličan tip rivala kao Tim, a radi se o mladom Korejcu Hjeonu Čungu. Čung je na sebe skrenuo pažnju još u Melburnu kada je izbacio Novaka Đokovića i kasnije stigao do polufinala koje je na žalost predao. Da taj turnir nije slučajnost pokazuju i njegovi rezultati ove sezone, a ovde fino gura. Dobio je Berdiha vrlo lagano, i Lajovića posle velike borbe.

Kada smo rekli sličan tip rivala mislili smo da stil igre koji gaje Tim i Čung. Čung je možda još veći defanzivac od Tima i 80% njegovih poena je produkt greške protivnika. On nema neki specijalan udarac koji bi postao njegovo oružje. Svi udarci su mu solidni, a najbolja njegova osobina jeste sjajno pokrivanje terena i neverovatna brzina. Bori se za svaku lopticu, tera protivnike na udarac više i vrlo često ume da iznudi grešku kod protivnika kada ovaj misli da je poen već gotov. Sve se svodi na to koliko će Kuevas da mu poklanja mada po onome što smo mogli da vidimo od Kuevasa neće mnogo.

Velika mana Čunga jeste slabašan servis, a pogotovo se to odnosi na drugi servis. Iz tog razloga apsolutno ne bi bilo iznenađenje kada da bi videli mnogo brejk lopti i brejkova kao u meču protiv Lajovića. Kuevas mora da bude pribran i da koristi te šanse, a pokazao je protiv Tima da može.

Koliko god Čung bio dobar 1,33 kvota je zaista smešna i nije vredna rizika. S obzirom na dobre igra Kuevasa u Kaliforniji mi ćemo mu i treći put ukazati poverenje.

Predlog: Hednikep na Kuevasa 3,5 1,97, ili Kuevas osvaja set 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

3 Komentari

    • Ja zaista nemam nameru da vam se pravdam. Činjenica je da je bilo gubitnih predloga, ali i nedostatka sreće kod istih. Ako vam se predlozi ne dopadaju slobodno zaobiđite. Srećno

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje