petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Stanković nakon preokreta: Nismo odustajali

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Radnik iz Surdulice sa 2:1 u okviru 32. kola domaćeg prvenstva. Ekipa crveno-belih je stvarala šanse, diktirala tempo tokom celog susreta i došla do zaslužene pobede i pored rezultatskog zaostatka na poluvremenu. Trener Dejan Stanković bio je zadovoljan još jednom uzastopnom pobedom.

deki850.jpg

– Pokazali smo karakter, iako se tok utakmice baš čudno „namestio“. Sem jedne greške u prvom poluvremenu kada je rival jedini put ušao u šesnaesterac, nije bilo nikakvih problema. Momci su stvarali šanse svih 90 minuta, promašili smo veliki broj prilika, dva penala, ali smo na kraju ipak pokazali karakter. Nisu posustali, nastavili su i posle primljenog gola da napadaju. Bilo je naravno i nekih grešaka, ali nemam šta da zamerim momcima – rekao je Stanković.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde osvrnuo se i na narednu utakmicu kada će crveno-beli ponovo igrati sa Radnikom. Ovoga puta u polufinalu nacionalnog kupa.

– Bez obzira na ime protivnika, to je velika utakmica jer igraš za plasman u finale Kupa Srbije, za važan trofej. Uspeo sam u ovoj utakmici da odmorim nekolicinu igrača, da napravim neke rotacije. Momci koji su danas igrali pružili su odličnu partiju, kao i oni koji su ušli sa klupe. Tako da smo uspeli da privedemo utakmicu kraju na način koji smo želeli. Meni su nekad i draže ovakve pobede jer pokazuju čvrst karakter koji ima naša ekipa – zaključio je Stanković.


Izvor: FK Crvena Zvezda

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje