sreda, 17. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Stanković: Predosetio sam Rendžers

Fudbaleri Crvene zvezde će u osmini finala Lige Evrope odmeriti snage sa ekipom Glazgov Rendžersa, a prvi meč biće odigran 10. marta u Škotskoj, dok je revanš na programu sedam dana kasnije na stadionu „Rajko Mitić“. Utiske nakon žreba, izneo je šef stručnog štaba našeg tima – Dejan Stanković, koji je istakao da će ovaj dvomeč biti premija za sve zaljubljenike u crveno-bele boje.
– Ne znam da li je moglo da prođe bolje, ali sigurno da je moglo biti mnogo gore. Gledao sam baš utakmicu Rendžers – Borusija Dortmund, i odigrali su dve spektakularne utakmice protiv Dortmunda. Može se reći da je Dortmund u krizi, ali pričamo o dve fenomenalne ekipe. Mi znamo šta nam je činiti. Ovo je jedna premija za sve navijače Crvene zvezde, za naše igrače, ali i za sve nas koji radimo i vodimo ovaj klub. Dobro smo odigrali grupnu fazu i imamo pravo da se nadamo. Odustajati nećemo. Ovo je protivnik protiv kog možemo da damo sve od sebe i da se nadamo nečem lepom. Ako ste videli moju gestikulaciju uživo, reagovao sam tako jer sam i pre izvlačenja svima rekao da će biti Zvezda – Rendžers. Kada je izašla prva kuglica na kojoj je pisalo Rendžers, a odmah zatim i Zvezda, rekao sam da sam završio posao i da mogu da idem, ali to je bilo sve u šali – rekao je Stanković.
Rekao je Stankovič da su fudbaleri zaslužili da uživaju u evropskim mečevima, ali i napomenuo da se ekipa odavno sprema za predstojeći večiti derbi.

– Idemo korak po korak. Evropa je uvek lepa za Zvezdu. Proleće je pogotovo istorijski lepo za naš klub. Niko nam ne može oduzeti da sanjamo i da gledamo napred i idemo dalje. Ti momci su to zaslužili. Ovaj klub je zaslužio da se priča o njemu, i da je svake godine u grupnoj fazi takmičenja, i tako dobija koeficijente kako za nas, tako i za fudbalsku Srbiju. Nama ne ostaje ništa drugo nego da uživamo u ovom momentu, ali kao što ste rekli, spremamo se za derbi već odavno – zaključio je Mister.


Izvor: FK Crvena Zvezda

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje