utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Stanković: Ubedljiva pobeda plod dobre pripreme

Crvena zvezda je savladala ekipu Inđije sa 5:1 u okviru 33. kola domaćeg prvenstva, a šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković izneo je prve impresije posle ubedljive pobede.

– Dobro smo odigrali današnji meč. Mislim da je prvo poluvreme bilo u jakom takmičarskom ritmu, a od početka utakmice smo znali šta nam je činiti. Čestitam momcima na trijumfu. Ponosan sam na njih. Ovo je dugo prvenstvo, koje zahteva puno truda i emocija, ali znam da su moji igrači pravi. Bilo je logično da u drugom delu igre malo padne ritam utakmice, što je u neku ruku i legitimno posle visoke prednosti. Sada ćemo malo da odmorimo, pa već u četvrtak dočekujemo ekipu Vojvodine. Idemo korak po korak ka zacrtanom cilju – rekao je šef stručnog štaba Crvene zvezde.

Prokomentarisao je šef stručnog štaba činjenicu da našem timu nedostaje još malo da dođe do brojke od 100 postignutih golova, ali i isto toliko osvojenih bodova u domaćem prvenstvu.

Uopšte se ne opterećujemo činjenicama poput toga da li ćemo doći do brojke od 100 golova ili 100 bodova. Važno je da se igra dobro i da na terenu izgledaš kao pravi tim, da ne dođe do rušenja zajedništva i da se u svakom momentu zna ko šta radi. Posle toga golovi dođu kao plod vrednog rada i ozbiljnog pristupa kao što je to danas bio slučaj. Još jednom čestitam momcima na pobedi i ponavljam, najvažnije da ostvarimo zacrtane ciljeve – zaključio je Dejan Stanković.


Izvor: FK Crvena Zvezda

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje