četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Stara dama u prestonici Toskane

Uvodni meč 24-tog kola odigraće se u Firenci.

Fiorentina će dočekati ekipu Juventusa.

Dueli Fiorentine i Juventusa su više od fudbalske utakmice, pogotovo za navijače Fiorentine. Za navijače iz Firence Juventus je najveći rival, tj nema veće mržnje od mržnje navijača Fiorentine ka Juventusu. Ovaj animozitet ima dugu istoriju, još od 1982 godine kada je Fiorentina u poslednjem kolu izgubila titulu,poništenim golom,a Juventus osvojio golom iz penala. Dodatno ulje na vatru su transferi igrača Viole u Torino. Najzvučniji je prelazak Roberta Bađa. U poslednje vreme to je učinio Felipe Melo,a poslednji u nizu je Bernadeski. Ako je verovati tradiciji predstoji mu salva uvreda sa tribina na večerašnjem meču,ali da se vratimo utakmici.


Fiorentina je u prošlom kolo konačno slavila i to na teškom gostovanju u Bolonji. Ta pobeda im mnogo znači,pre svega na psihološkom planu,jer su u poslednje vreme igrali zaista loše. Ukoliko žele borbu za mesto u ligi Evrope sledeće sezone, momci Stefana Piolija moraju početi pobeđivati. Glavne uzdanice Piolija biće mladi Simeone, Kieza i novopridošli napadač Falćineli.

Juventus ulazi u težak period. Predstoji im mnogo bitnih utakmica u narednih par nedelja,a nemaju prava na kiks. Odmah nakon ovog gostovanja u Firenci imaju meč sa Totenhemom u Ligi Šampiona. Ipak Alegri neće imati luksuz da odmara ključne igrače pred Ligu Šampiona jer nemaju prava na kiks u ligi. Napoli igra sjajno ove sezone i nemaju nameru da stanu, što samo dodaje pritisak na Juventusovu stranu. Moraju u svaki meč da ulaze sa imperativom pobede. Danas će Alegri biti bez Dibale, Kvardada i Matuidija, igrača koji već duže vreme ne igraju i ekipa se prilagodila tim izostancima.Ovo je sve samo ne lako gostovanje za Juventus i za očekivati je da Alegri izvede najjači mogući sastav.

Očekivani sastavi:

Fiorentina : Sportiello; Laurini, Pezzella, Astori, Biraghi; Benassi, Badelj, Veretout; Chiesa, Simeone, Gil Dias

Juventus : Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Asamoah; Khedira, Pjanic, Sturaro; Bernardeschi, Higuain, Mandzukić

Predlog za klađenje: Jedno teško gostovanje za Juventus,ali bi oni trebali ovo da dobiju.

Tip: pobeda Juventusa @ 1.85

Kvota je preuzeta iz kladionice maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje