četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

STATISTIKOM DO DOBITKA – 12. APRIL

Koronavirus možda jeste ubio gotovo sve sportove širom sveta, ali neko je to uspeo da iskoristi. U ovo nesrećno doba svoj procvat su dobili e sportovi koji se odvijaju bez ikakvih problema. Igra se Fifa, igra se Counter Strike Go, Lol i ostale igrice.

S obzirom da nam je klađenje u krvi mi smo pomalo zapratili ove e sportove, pre svega Fifu. Takmičenje koje nam je zapalo za oko jeste Fifa pro Liga koja se igra dva puta po šest minuta. Postoji nekih 15 ekipa koje iz dana u dan igraju turnire, a dnevno se odigra 2-3 turnira. Utakmice su po pravilu efikasne, a uz određenu dozu discipline se može zaraditi koji dinar, čak i u izolaciji.

Mi ćemo u narednim danima pokušati da izdvajamo uglavnom po 2-3 para sa jednog turnira i pokušati da zaradimo koji dinar. S obzirom da je prvi turnir uveliko u toku, mi našu pažnju usmeravamo ka drugom turniru.

17:20 FC Katalonija – Vega Squadron 3+ 1,40
19:00 Vega Squadron – Royal Bearsi 3+ 1,40

Ukupna kvota 1,96

Za prvi par slobodno možemo reći „El Klasiko“ ovih turnira. Ubedljivo dve najjače ekipe koje po pravilu završe u samoj završnici turnira.

Katalonija je tim koji je veoma zahvalan za igranje na golove. Igraju veoma efikasno, a vrlo često se dogodi da izgube utakmicu sa 1-3, što svakako bude iznenađenje.

Vega sa druge strane nije takav tim. To je tim koji igra dosta konzevrativnije, na rezultat što bi se reklo. Ipak, kada nalete na tim koji igra efikasno i na gol više, bez problema se privikavaju na isti.

Mi smo ovo „takmičenje“ zapratili od početka meseca, pa će sva statistika da se računa od tada. Katalonija od prvog aprila ima 43/66 overa (3+), što iznosi 65%, dok Vega sa druge strane ima 31/57 overa 54%.

Zanimljivi su i njihovi h2h dueli, a rezultati su sledeći:
2:1, 2:1, 2:1, 1:3, 3:1, 3:2, 0:4, 4:6, 1:1 i 2:2. Kao što se da videti 9/10 je otišlo u tri plus što će biti i naš tip.

Što se drugog para tiče i tu očekujemo golove. Bersi su tim koji igra na gol više, i po statistici su u samom vrhu. Od početka meseca oni imaju 34/54 overa što iznosi 62%.

Sve mečeve protiv Vege su odigrai efikasno, a rezultati su bili 1:2, 1:2 i 3:0, pa neka tako bude i danas.


Napomena:

Mišljenja smo da nema potrebe da govorimo da ovde nema velikih uloga. Prosto, ovo je neki vid zabave i rekreacije da se ubije vreme dok traje sve ovo oko koronavirusa. Ovo su samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje